PRO PlazmaThor Plazma Piramis

PRO PlazmaThor Plazma Piramis

771.840,00 Ft

In stock

771.840,00 Ft

A Plazma THOR PRO eszköz a legmodernebb Radionic készülék.

Mi vagyunk valóságunk alkotói. Életünket és helyzeteinket a tudatalattink és az egónk programozásával jelenítjük meg, itt az ideje, hogy átvegyük az irányítást, hogy létrehozzuk az ÉLETET, amelyet ÉLNI akarunk!

A terápiát a PlasmaTHOR plazma mező közelében végzik, de távolról is, a videoprojektor használatával vagy a DNS -minta “Királyszobában” történő elhelyezésével is működik.

A piramis 220V-ra csatlakozik, és fogyasztása 30 w/h.

Méretek: az alap oldala – 30 cm;

Magasság (h) – 30 cm;

Súly 9 kg;

2 ÉV GARANCIA;

1 év videó kivetítő garancia;

Kosár

Leírás

A Plazma THOR által generált plazmatér kimeríthetetlen.

A piramisalak és az Univerzum frekvenciája miatt a gondolatformák materializálódásának ereje sokkal nagyobb.

A Plazma Thor PRO által rögzített és irányított univerzális energiához a tulajdonosa azonnal hozzáférhet annak érdekében, hogy hatékonyabban tudjon dolgozni saját magáért és pácienseiért.

Mi az a Plazma?

A plazma az anyag negyedik halmazállapota.

A plazma kiegyensúlyozza az érzelmeket, a lelket és a testet.

A plazma az anyag fő halmazállapota, amelyből a csillagok épülnek, ami azt jelenti, hogy ez az anyag az uralkodó halmazállapota az egész Világegyetemben.

Ezek egységes rendszert alkotnak, amelyben a gravitáció az összehúzódás (vagy vonzás), a mágnesesség pedig a tágulás (vagy taszítás).

Ebben a technológiában az alapvető elemek a nanoanyagok és a folyékony plazmák, amelyeken keresztül a plazmamezők keringenek.

A világegyetem minden entitásában, legyen az atom, bolygó, csillag vagy galaxis, megtalálható a gravitáció (gravitációs mező) és a mágnesesség (mágneses mező).

Az egész egység és a plazmás mezők interakciójának köszönhetően az egész világegyetem vibrál.

Egy plazma több millió mágneses mezőből állhat, amelyek dinamikusan összeérnek és kölcsönhatásba lépnek egymással.

Mágnesesség – a plazmából kiáramló mezők.

Gravitáció – a plazmába visszatérő mezők.

A nagyfokú hatékonyság a plazma keveréknek köszönhető

A plazmamezők helyreállítják a sejtregeneráció rendjént a szervezetünkben.

A plazma mezők támogatják az életet!

A piramis közelében állva a tested folyamatosan egyensúlyban lesz, és könnyebben tudja kezelni a stresszt és a napi megpróbáltatásokat.

A szervezet maga felerősíti a természetes gyógyító rendszert a plazma koherencia mezőin keresztül, amelyek késleltetik az öregedést és aktiválják DNS -ünk alvó részeit.

A piramis plazmája kétirányú portálként működik a piramis alapjába épített modul által generált frekvencia számára.

A piramis alkímizálja és a kozmikus energiákat kompatibilisé teszi minden élő rendszer számára. A piramis középpontjában a 4 elem ábrázolása található, amelyek a Földön létezők minden alapját képezik. Az elsődleges elemekről van szó: tűz, víz, levegő és föld.

Annak érdekében, hogy jobban megértsük, melyek ezek az elemek, szem előtt kell tartanunk, hogy minden 2 részből áll: egy fizikai részből (anyagból) és egy energetikai részből (vagy életerőből). Ezeket a létfontosságú energiákat a 4 elem képviseli

A plazma folyékony állapotban van sós környezetben, amelyet két mező kölcsönhatásából jön létre.

A két mező kölcsönhatása után folyékony gáz születik.

A folyékony plazma egy interfész (portál) a fizikai és az energetikai rész között.

A plazma mágneses és gravitációs terei miatt természetes kölcsönhatásba lép minden élő rendszerrel, és szükségletük szerint energetikailag kiegyensúlyozza azokat.

A plazma nagyfokú frekvenciatároló tulajdonságokkal rendelkezik, és kizárólag előnyös információkat képes küldeni a fizikai síkról az energiasíkra és vissza.

A plazmatérről elmondható, hogy azt az Univerzum lüktetése táplálja info-energetikailag, amely a valóságban minden élő rendszert létrehoz és táplál.

A PlazmaThor Pro piramis a polaritás megváltoztatásával segít a negatív celluláris memória törlésében, hasonlóan a mágneskazetta memóriájának törléséhez. A skaláris hullámok gyorsabban haladnak, mint a fénysebesség, és nem bomlanak sem időben, sem térben.

Korlátlanok az alkalmazások?

Sokan a PlazmaThor PRO segítségével felgyorsítják a felépülésüket, a koncentráció növelésével és a fejlett meditációs gyakorlatokkal, például a távlátással és az asztrális utazással javítják a teljesítményüket.

Arra tervezték, hogy segítsen elérni az ellenőrzött meditációt, relaxáció és fiatalság állapotát.

A plazmakibocsátás nagy területre kiterjed, körülbelül 300–500 négyzetméterre.

A PlazmaThor PRO piramis egy olyan eszköz, amelyet arra terveztek, hogy biorezonancia révén kölcsönhatásba lépjen az élő rendszerek biotereivel.

Biomező – a biológiai funkciókat és a homeosztázist szabályozó dinamikus információáramlás megszervezésének tere.

A biomezők kölcsönhatása hierarchikus szinteken rendezhetik a tér/idő biológiai folyamatokat: a szubatomi, atomi, molekuláris, sejtes, szerves szintekről az interperszonális és kozmikus szintekig.

A PlazmaThor PRO piramis meghosszabbítja az életet, mivel bioaktív generátor, amely fény-, hang- és plazmamezőket használ, hogy olyan érzékszervi élményt nyújtson, amely megkerüli a normális szellemi tevékenységet, hogy közvetlenül stimulálja az érzelmi, fizikai és szellemi létet.

A PlazmaThor PRO piramis segítségével növelheti koncentrációját, tisztánlátását és észlelési élességét.

Vonzza a bőséget / Energiavédelem / Javítja a meditációt

A terápia időtartama legalább 30 perc

A hatás mértéke az élő rendszerre jellemző zavarok vagy az elváltozás súlyosságától függ.

Végül te vagy a felelős a saját gyógyulásodért.

A Plasma THOR PRO Plazma Piramis működési elvei

A Thor PRO plazma önálló háromdimenziós bioplazmatikus hullámokat generál, amelyek fix tengelyen forognak.

A nem lineáris hullámok kristályos kollagénhálózatokon keresztül terjednek az egész testben.

A bioplazmatikus hullám egy nem lineáris, nem hertz-hullám, amely jelentős eredmények elérésére képes az információszállítást és a magasabb szintű sejtenergia indukciója terén, ami nagymértékben javítja a test és az immunrendszer teljesítményét és hatékonyságát.

Többféle előnyök

 • Feloldja a blokkokat, a kívánt eredmények elérése érdekében kapcsolatokat és szinkronitásokat hoz létre;
 • Ezerszer gyorsítja azoknak a folyamatoknak a megvalósulását, amelyek elérése érdekében a piramist tervezték;
 • A radionista akkordok a belső tudatosság felélesztéséhez, a szellemi megvilágosodáshoz és néhány érzelmi, pszichikai, fizikai vagy energetikai blokád eltűnéséhez vezetnek;
 • Az igazi megvilágosodás pillanatait produkálja, amelyek során megértjük azokat a szempontokat, amelyek gátoltak bennünket, és meglátjuk azt az utat, amelyen haladnunk kell a céljaink elérése érdekében;
 • Egy külső szinapszist hoz létre, amely tudat alatt dolgozik azon az elképzelésen, amelyet meg akarunk valósítani;
 • Serkenti a test erőközpontjait és aktivizálja a csakrákat;
 • Serkenti azoknak a pillanatoknak a megjelenését, amelyben maximális a mentális tisztánlátásunk, s ennek köszönhetően megoldásokat találunk a problémáinkra;
 • Energiavédelmet, vitalitást biztosít számunkra, és összeköt bennünket az Univerzummal!

Hogyan kell használni a PlazmaThor PRO piramist?

Telepítse a “Z-App” alkalmazást mobiltelefonjára!

A mobiltelefonra telepített “Z-App” alkalmazás segítségével továbbított terápiás frekvenciákat a piramis bluetooth-ján keresztül veszi át a rodin tekercs, amely erős plazma mezőt hoz létre az egész élőlény, az elme / test / szellem számára.

Segítségével sokkal pihentetőbb alvást, nyugodtabb álmot, gyorsabb sejtregenerációt és mélyebb meditációkat élvezhet.

A Plazma Thor PRO intelligens piramis a kozmoszból nyeri a jótékony energiát a meditációhoz, az ön teste energiával történő feltöltéséhez, az energiavédelemhez és az adott tér rezgésének növeléséhez.

Ez a plazmaeszköz lesz az otthona legértékesebb eszköze a személyes fejlődése szempontjából.

A magas rezgés addig aktív, amíg a piramis be van kapcsolva, és az előlapon lévő zöld jelzőfény világít;

A videoprojektor laptophoz vagy asztali számítógéphez kell csatlakoztatni, hogy továbbíthassa az információt a piramisba;

A videóprojektoron elküldheti egy személy vagy egy tér, mezőgazdasági területnek a fényképét távoli energiaküldés érdekében

Miután a képet elküldte a piramisba, az operátor mentális vizualizációval meghatározza a kívánt célt.

A piramis belsejében lévő fényt távirányítóval lehet működésbe hozni, a Chrome – Therapy metódussal segíteni tudunk a kiválasztott személyen;

A radionika egy teljesen új út egy sokkal jobb élet felé.

A radiónika a gyors rezonáció művészete (ugyanazon rezgési frekvencián oszcillálódik) két rendszer között. A radionikus piramis energia kondenzátorral és diffúzorral rendelkezik. Reléül szolgál a föld energiáihoz, a kozmikus hullámokhoz, de különösen a használó saját rezgéseihez. A geometriai utak és szimbólumok által kibocsátott hullámformák hatására az adó aktiválása a piramistól a legapróbb szintekig vetíti a képet. Amikor ezek leereszkednek, materializálódnak.

A videóprojektor kép formájában továbbítja az információt a piramis közepén, és olyan kapcsolatot hoz létre, amelyen keresztül a kezelő elméje állandóan táplál egy gondolatot, anélkül, hogy a felhasználó összpontosítana és tudatában lenne annak. A szándék, amely néhány másodpercig tart, külső szinapszist hoz létre, amely tudat alatt fenntartja azt az elképzelést, amelyet meg akarunk valósítani.

Ekkor mindenféle konjunktúra jön létre, amelyek segítenek megérteni azokat a programokat, amelyek blokkoltak minket, és valamikor váltás történik, és a mentális forma-gondolat valósággá válik.

Csakra kiegyensúlyozás és színterápia

A kristály Torus közepébe szerelt RGB LED-ek segítségével mindig részesülhet a színterápia előnyeiből.

Jellemzők

 • A piramis az 1.618033 számú aranyhoz viszonyítva épült fel, így rezonanciája kompatibilis mindennel, ami él.
 • A piramis belsejében 5 liter plazmakeverék található, amely különböző típusú plazmákból áll: arany, ezüst, cink, CO2, magnézium, kén, stb.
 • A piramis tetején egy kristályos ametiszt csúcs található, 24 k arany dróttal feltekerve, a kozmikus energiaáram befogására kalibrálva.
 • A piramis alapjának egyharmadánál toroid található, kristályok és gyanta keverékéből épül fel, különböző forgásirányú rézhuzalokkal tekercselve.
 • A rodin tekercs a földhöz van csatlakoztatva, hogy a talajban lévő energiaáramlást irányítsa és az energiaátadást menjen végbe egyfajta folyadék formájában.
 • A rodin tekercs közepén található a jelgenerátor antenna és egy mágneses rendszer a plazma mezők örvénylése és terjedése érdekében.
 • A piramis tövének 1/3 -án van egy cső, amelyet a “Király szobájá” -nak neveznek, kívül pedig egy videó kivetítő, amely távolról vetíti ki a személy vagy a tér képét, amelyet energetikailag támogatni szeretnénk.
 • A piramis tövében található a jelgenerátor, a távirányító, a tápegység, a LED -vezérlő, az RGB stb.

Bizonyított előnyök

 • Tisztítja és védi a környezetet a zavaró energiáktól vagy energiai anomáliáktól, mint például: Hartman, Curry tellurikus sugárzás, elektromos készülékek által kibocsátott sugárzás, az építőiparban felhasznált anyagok által kibocsátott sugárzás, a GSM állomások káros sugárzása, Wi-Fi, stb.;
 • Élelmiszerbiológiai szempontból hosszabb tárolási időt eredményez;
 • Bármely folyékony szerkezet érzékeli előnyös hatásait;
 • Egyszerre több személyen is használható;
 • Segít megtisztítani a negatív sejtmemóriát, Támogatja a mentális egészséget és az agyműködést;
 • Aktiválja a tisztánlátást;
 • Elősegíti a nyugtató alvást;
 • Aktiválja az asztrális / plazma vetítést;
 • Távoli energiát (radionikus);
 • Kiegyensúlyozza a finom energetikai testeket szinergikus optimalizálással;
 • Általános fizikai, pszichés és mentális ellazulást eredményez;
 • Aktiválja és harmonizálja a csakrákat;
 • Növeli az általános életenergiát, enyhíti a stresszforrásokat, homeosztázist indukál.

A termékhez tartozik:

Magyar nyelvű dokumentáció;

2 évig érvényes jótállási dokumentum;

1 év projektor videó garancia;

Levehető kristálygömb

RGB távirányító

Műszaki információk:

Kozmikus jelgenerátor (5 wattos kibocsátási teljesítmény);

Kristály Rodin tekercs;

RBG LED -ek, 7 árnyalat, 20 program;

50 wattos hangkártya Bluetooth-szal;

Plazmatikus keverék (Co2, Zno, Au, Ag);

Levehető kristálygömb;

Ametiszt-kristály hegye 24k aranyozott dróttal + Tahion kristályokkal

Méretek: 30 cm x 30 cm;

Súly: 9 kg;

A piramis 220V-ra csatlakozik, és fogyasztása 30 w/h.

Ügyfeleink véleménye a PlazmaThor termékekről

Egyértelmű, a PlazmaThor termékek használata után a Biorezonancia diagnosztikai rendszer segítségével készített különböző jelentések kimutatták jótékony hatását – IMAGO

 • positive review  Am probleme de santate de multi ani. Din prima zi in care am purtat bratarile, m-am simtit mult mai bine si plina de energie. Am mare incredere in aceste produse si abia astept sa folosesc si plasma dupa indicatiile date de domul Florin. Sunt descisa la aceste produse regeneratoare deoare medicamentele de sinteza au multe contraindicatii si mi-au facut rau.Va multumesc din suflet.

  Adriana Potirniche Avatar Adriana Potirniche
  23/05/2020

  positive review  Am cumpărat zilele trecute o brățară pt imunitate și o piramida Plasma Thor Home. Sunt foarte mulțumită de produse sunt cu adevărat speciale și unicate. Recomand ***** Mulțumesc!

  Vasile Mihu Mihaela Avatar Vasile Mihu Mihaela
  25/04/2020

  positive review  Bună ziua. După operația de hernie de disc mi sa recomandat compresa cu plasmă. Am început să folosesc și sunt foarte mulțumită de rezultate. Recomand cu încredere la toată lumea. Încercați nu veți regreta!

  Butuza Tövissy Ibolya Avatar Butuza Tövissy Ibolya
  07/04/2021
 • positive review  Plasma e super ok m a ajutat mult pentru durerea de spate și generatorul de ozon e super sant foarte mulțumită de toate produsele recomand cu drag pagina și produsele 🙏🏽🥰

  Niko Rujan Avatar Niko Rujan
  04/04/2021

  positive review  In urma unui accident am ramas cu dureri de oase si articulatii la schimbarea vremii. De fiecare data folosesc compresa plasmathor pentru a-mi alina durerea si functioneaza foarte bine. Recomand cu cea mai mare incredere aceasta compresa.

  Dobye Cezar Avatar Dobye Cezar
  04/04/2021

  positive review  Am decis sa va povestesc despre experienta mea cu Piramida PlasmaThor. Anul trecut eram la Bucuresti (eu sunt din Timisoara) la evenimentul Body Mind and Spirit, eu avand stand langa standul Plasma Thor. Dupa o perioada de timp am remarcat ca oamenii in jurul meu discutau razand, si aveau o buna dispozitie. Starnadu-mi curiozitatea am intrebat despre functionalitatea acesteia. Am remarcat ca aveam o stare de bine de bucurie, si imi disparuse oboseala. Ca atare am achizitionat o piramida pe care am dus-o acasa la Timisoara. De atunci face parte din " bucuria mea" de zi cu zi - au disparut durerile de cap, am o stare emotionala echilibrata si un somn odihnitor. Pentru aceasta ii multumesc inventatorului care a creat acest aparat. Ecaterina, Timisoara

  Berta Ecaterina Avatar Berta Ecaterina
  30/04/2020
 • positive review  am toate produsele și sunt super mulțumit recomand cu incredere

  Dragos Dan Avatar Dragos Dan
  09/04/2020

  positive review  Din întâmplare am primit cadou o brățară Plasmă Thor la început fiind destul de rezervată în a crede în astfel de energii . Contrar așteptărilor mele chiar iti transmite ceva ,ceva plăcut,calm,bine si liniștitor. Ma gandesc sa mai achizitinez una și chiar să le fac cadou prietenelor mele cu ocazia martisorului. Si intrând pe site-ul lor am vazut si aceea piramida care mi se pare fascinantă și abia astept sa ii descopăr proprietățile. Cam atat deocamdată,revin cu noile impresii după noi achiziții Plasmă Thor.

  Myrela Robu Avatar Myrela Robu
  28/01/2021

  positive review  Am auzit de tehnologia Plasma Thor de aproximativ 1 an. De curand mi-am achiziționat 3 brățări cu plasma : pt imunitate, Antizaharuri si co2 cu mg., o eprubetă cu Plasmă pentru Imunitate pentru energizarea apei de băut . Produsele sunt foarte benefice , am mai multa vitalitate si am o stare generala de bine Recunosc ca si eu am fost sceptică la început cand am auzit de astfel de produse . Acum m-am convins si recomand aceste produse !

  Bilschi Elena Avatar Bilschi Elena
  06/05/2020
 • positive review  Buna ziua, recomand cu incredere compresele plasmatice deoarece mama mea le foloseste de aproximativ 2 ani fara incetare pentru dureri reumatice avand poliartrita reumatica. Fara ele nici nu isi mai poate inchipui viata, sunt foarte bune, si deoarece se incalzesc dupa 20-30 de minute, ea foloseste cate 6 buc pe noapte, schimbandu-le intre ele. Recomand cu toata increderea❤️

  Adriana Butuza Avatar Adriana Butuza
  05/04/2021

  positive review  Recomand cu încredere compresa Plasma Thor! Folosesc de mult timp compresa împreună cu familia, în funcție de durerile acuzate acestea s-au ameliorat și în unele cazuri au dispărut cu totul. Am avut un ganglion inflamat, am pus compresa seara iar pâna dimineața inflamația s-a retras și durerea a încetat. Pentru afecțiuni cronice ale coloanei vertebrale durerile se amelioreaza și dispar.

  Raluca Prodan Avatar Raluca Prodan
  04/04/2021

  positive review  Recomand compresele cu plasma, deoarece leam folosit pentru durerile lombare și m-au ajutat foarte mult.

  Butuza Istvan Avatar Butuza Istvan
  09/04/2021
 • positive review  De curand am achiziționat Piramida PlasmaThor Aqua. După doua săptămâni la consumul apei din piramida am simtit ca lucreaza pe plaman unde am probleme incat am simptomele unei viroze, si un pic febrila si expectorez fff mult plus ca mucozitatile par tare vechi. Sunt diagnosticata cu bronsiectazie de 10 ani si doctorii spun ca asa traiesc si asa mor, nu exista vindecare. Am incercat n produse naturiste inclusiv apa kangen care m au ajutat dar nu suficient Din prima zi am expectorat fff mult unele secretii sunt sigura ca erau acumulate de mult ca erau diferite, chiar pietrificate Sunt convinsa ca apa face hidratare si detoxifiere foarte profunda Apa a curatat plamanul meu bolnav de 15 ani cred, ce n a facut o nimic pana acum. Sa cititi ce inseamna bronsiectazie Nu am nici un interes sa mint. Am inceput dimineata sa ma trezesc fara sa mai tusesc asa mult si expectorez mult mai putin. Am uitat sa spun ca nu mai sunt nici friguroasa de cand beau apa După trei săptămâni a fost prima dimineata cand am reînceput sa respir cu ambii plamani! “ Am pus un plic de ceai in apa de piramida si de patru zile inca nu a fermentat.adica apa nu s a schimbat Decat s a colorat de la ceai un pic Nu am cuvinte sa va multumesc

  Rodica Enache Avatar Rodica Enache
  05/05/2020

  positive review  Ma numesc Salomia, am 67 de ani, simt ca mi se incalzeste locul unde e compresa si durerea inceteaza. Am folosit-o pentru durerea de genunchi, umar si sold, eu am discopatie lombara si discopatie cervicala. Am recomandat-o prietenelor mele si au folosit-o cu succes si ele. O recomand cu incredere!

  Sugar Salomia Avatar Sugar Salomia
  04/04/2021

  positive review  Sunt foarte multumit de compresa plasmatica si de bratara cu plasma. Imi trec durerile de cap, umar si spate aplicand compresa, fara sa folosesc medicamente. Bratara cu plasma nu o dau jos nicioidata, simt ca imi da o stare de bine si sunt mereu plin de energie.

  Stamate Cosmin Avatar Stamate Cosmin
  04/04/2021

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„PRO PlazmaThor Plazma Piramis” értékelése elsőként