Multifunkcionális tisztító/sterilizátor – Imuno3

Multifunkcionális tisztító/sterilizátor – Imuno3

36.180,00 Ft

In stock

36.180,00 Ft

Ózon technológia, amely könnyen eltávolítja az összes szennyeződést, hogy biztonságosabbá tegye az élelmiszereket.
Az ImunO3 ózongenerátor tisztít: levegőt, vizet, zöldséget, gyümölcsöt, húst, eltávolítja a penészt és a szagokat, eltávolítja a port, eltávolítja a poratkákat stb.

Kosár

Leírás

Az ózon légtisztító használatának előnyei:

Mi az Ózon?

Az ózon a légkört alkotó gázok része.

Az ózon oxigénből származik a napsugárzás okozta fotokémiai reakciók révén. A földet ózonréteg veszi körül, amely nagyon magasan helyezkedik el. Ez a réteg a Nap által kibocsátott ultraibolya (UV) sugarak körülbelül kétharmadát szűri.

Az ózonrétegben folyamatos átalakulás zajlik a különböző oxigénformák között.

Az ózon, mint a Föld légkörének kémiai összetevője, akkor jelent meg, amikor az első elektromos kisülések oxigén jelenlétében keletkeztek a felső légkörben.

Egyedi kémiai alkotóelemként 1840-ben Christian Friedrich Schönbein német kémikus azonosította, aki az elektrolízisrendszerekkel végzett kísérleteket és az elektromos kisülések jelenlétét követően azonosított egy olyan vegyületet, amelynek sajátos szaga volt, ez a szag jelenik meg a viharokban, amelyeket intenzív villámlás kísér.

Legújabb generációs technológia

Ózon technológia, amely könnyen eltávolítja az összes szennyeződést, hogy biztonságosabbá tegye az élelmiszereket.

Az ózontermelő generátor működési elve azon elektromos kisülések használatán alapul, amelyek oxigéntartalmú gázáramnak vannak kitéve, két elektromos potenciálra feltöltött felület (elektródák) közötti térben.

Az intenzív elektromos mező hatására az oxigénmolekula (O2) két oxigénatomra (O) oszlik, amely oxigénatomok azonnal kötést képeznek egy másik oxigénmolekulával (O2), ami ózonmolekula képződését eredményezi (O3).

Mire használható az ImunO3

Az ImmunO3 semlegesíti a biológiai szennyeződéseket és a káros baktériumokat.

Ez a biocid hatás annak következménye, hogy reakcióba lép a zsírsavak kettős kötéseivel a baktériumok sejtfalában, membránjaiban és a vírusok fehérjelemezében. A baktériumokban az oxidáció a sejtek permeabilitásának megváltozását és a sejtek tartalmának oldatba jutását eredményezi. Az ózon megtámadja ezeket a sejtfalakat, lebontja a test membránjait és ultraszerkezeti elemeit.

Egyszerűbben fogalmazva, az ózon instabil elektronjai a membránokon keresztül távoznak. Ezt a vírusok, baktériumok, élesztőgombák és kóros szöveti sejtek sejtpusztulása vagy sejtfalának felszakadása okozza, megsemmisítve azokat az enzimjeinek inaktiválásával.

Ez olyan erős csíraölő szer, hogy literenként csak néhány mikrogramm szükséges a csíraölő hatás eléréséhez. Az olyan tényezők, mint a páratartalom, a hőmérséklet, a pH, az ózonszint, a test típusa és az idő, meghatározzák a kórokozók semlegesítésének hatásfokát. Az ózongáz azonnal kifejti hatását a vízben.

Az oxidáció után az ózon visszatér eredeti oxigénformájába, nem hagy melléktermékeket vagy mérgező maradványokat.

Hegyvidéki tisztaságú levegő ImunO3

Az ImmunO3 javítja a belélegzett levegő minőségét.

A házban a levegő minősége a legfontosabb!

Hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy a szennyezés csak kint van, de az igazság az, hogy a belső levegő szennyezettebb lehet, mint a külső.

A ház levegője ólommal (a háziporban megtalálható), formaldehiddel, égésgátlókkal, radonnal és még a hagyományos tisztítószerekben használt parfümökből származó illékony vegyi anyagokkal is szennyeződhet.

A lakásban használatos légfrissítők, a szekrényben tartott parfümök vagy más hasonló megoldások csak szintetikus szagok, amelyek különböző dózisú vegyi anyagokat bocsátanak a levegőbe.

Az ózon költséghatékonyabb mint az etilén szűrők.

Az ózonnal ellentétben a szűrők, ionizátorok és spray-k nem szüntetik meg a szagok valódi okát. Az ok megszüntetése után a szag nem tér vissza, hacsak nem keletkezik újra a szagot okozó forrást.

Minden családnak és minden vállalatnak szüksége van ImunO3 ózongenerátorra, mert a készülék tisztít: levegőt, vizet, zöldséget, gyümölcsöt, húst, eltávolítja a penészt és a kellemetlen szagokat, eltávolítja a port, eltávolítja a poratkákat stb.

Az ImunO3 automatikus digitális vezérlőpanellel rendelkezik, több előre beállított funkcióval. A kívánt alkalmazástól függően válassza ki a programozási módot. A kiválasztott program befejezése után a készülék automatikusan kikapcsol.

Többszintű előnyök

 • A levegő tisztítása és a kellemetlen szagok megszüntetése egy adott helységben vagy az autóban;
 • A víz tisztítása baktériumoktól, mikroorganizmusoktól, nehézfémektől, klórtól stb.
 • Vegyszerek eltávolítása zöldségekből, gyümölcsökből;
 • Baktériumok, antibiotikumok és hormonok eltávolítása a húsból;
 • Bárhol felszerelhető a konyhában, a hálószobában, az irodákban stb.
 • Sterilizálás

ImunO3 Előnyei

 • Nincsenek fogyóeszközök, nincs szükség karbantartásra;
 • Ózon bevonatú felület (60 nm-90 nm2 × 2,8 m/h);
 • CE és ROHS tanúsítvány, 10w fogyasztás;
 • Méretek = L190mm x h280mm x 50mm;
 • Súly = 1,3 kg.
 • 2 év garancia;
 • Ingyenes szállítás!

Víz tisztítása az ImunO3-mal

Az ózonozott víz előállításának folyamata abból áll, hogy ózont adagolnak a vízhez jól meghatározott dózisban.

Az ózonos víz elpusztítja a vírusos és bakteriális kórokozókat a felső légutakban (torok, garat, orrmelléküregek), így hatékonyan képes megakadályozni a szezonális vírusfertőzések kialakulását a száj, a torok és az orrüreg egyszerű öblítésével.

A szájüregben az ózonos víz egyszerűen és hatékonyan küzd a gyulladásos ínyproblémák ellen.

A víz ózonozásával 1 perc/liter) tiszta lesz, elpusztítja a baktériumokat, vírusokat, eltávolítja a kloridokat és a nehézfémeket. A víz oxigénmennyisége 13-szorosára nő a kezdetihez képest, pH-ja gyengén lúgos lesz, eléri a 7,5 – 8-at, és a molekulák csoportja kis csoporttá alakul, a sugár 120 hertzről 53-ra csökken, mely közelebb található tesünk természetes sejtjeiben mérhető szinthez.

https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/social/apa-sterilizata-cu-ozon-la-robinet

Az ózonban gazdah víz fogyasztásának előnyei:

– a bélflóra helyreállítása;
– a toxinok eltávolítása;
– a kezelések által okozott mérgezés bizonyos formáinak megelőzése;
– az anyagcsere funkciók javítása;
– vitalitás;
– bél diszbiózis;
– a gyomor-bél nyálkahártya gyulladásos folyamatainak helyreállítása;
– gastritis, gyomor -bél fekélyek;
– colitis ulcerosa;
– Crohn-betegség;
– divertikulózis;
– streptococcus phyllococcusok;
– sebekre;
– sebek, parodontitis;
– immunstimuláns.

Az ózonos víz elpusztítja a vírusos és bakteriális kórokozókat a felső légutakban (torok, garat, orrmelléküregek), így hatékonyan képes megakadályozni a szezonális vírusfertőzések kialakulását a száj, a torok és az orrüreg egyszerű öblítésével. A szájüregben az ózonos víz egyszerűen és hatékonyan küzd a gyulladásos ínyproblémák ellen.

Tegye a tisztítani kívánt vizet a tartályba, adja hozzá a buborékkövet a vízhez, majd válassza ki a funkciót az előlapon;

Az ózon (O3) a legerősebb oxidáló és fertőtlenítőszer, 600 -szor erősebb, mint a klór. Az ózon koncentrált formában irritációt okozhat, ezért az embereket és állatokat el kell távolítani a helyiségből az ózonkezelés során. A harmadik oxigénmolekula instabil, és penészmolekulákat, baktériumokat és egyéb szagok kórokozóit találja meg, és fizikailag megszünteti őket, és az oxidációs folyamat után az ózon oxigénné változik.

Az ImunO3 ózongenerátor vegyszerek használata nélkül fertőtleníti a helyiséget.

Az ózon 100% -ban környezetbarát.

A zöldségek és gyümölcsök nyers vízben való tisztítása nem elegendő. Mivel a mindennapok során fogyasztott zöldségek és gyümölcsök elfogadhatatlan mennyiségben tartalmaznak peszticideket és vegyszereket, amelyek veszélyt jelenthetnek az emberi egészségre. Ezért a gyümölcs- és zöldségfogyasztás biztonságára hangsúlyt kell fektetni, ami szükségessé teszi az ózongenerátort otthon, sőt az irodában is.

Az ózongenerátor – ImmunO3, ózonrészecskéket bocsát ki a környezetbe. Az ózon (O3) biztonságos és hatékony fertőtlenítőszer, és maradéktalanul képes elpusztítani a mikroorganizmusok széles spektrumát úgy, hogy nem hagy maradványokat.

Az ózon késlelteti a gyümölcsök és zöldségek érését az etiléngázok és szagok elpusztításával, amelyek az öregedés és a lebomlás következtében keletkeznek.

Az ózonelőállítási technológia rendkívül reakcióképes ózongázt állít elő, amely sikeresen oxidálja a peszticidek, rovarirtók és más, a gazdaságra káros vegyi anyagok nyomait.

Az ózon teljesen biztonságos otthoni használatra, és amikor az ózon gyümölcsökkel vagy zöldségekkel érintkezik, azonnal elpusztítja a gombákat, penészt, baktériumokat és egyéb szennyeződéseket ezek felületéről, valamint tovább tartja frissen a gyümölcsöket és zöldségeket.

Az ImmunO3 készülékkel történő molekuláris tisztítás teljesen megszünteti a vörös és fehér húsból származó toxinokat, növekedési hormonokat, antibiotikumokat, nehézfémeket és egyéb, a szervezetünk egészségét veszélyeztető vegyi anyagokat.

Az ózon elnyomja a halak vagy a tenger gyümölcseinek jellegzetes szagát, amely néha kellemetlen lehet, és egészséges illatot és megjelenést biztosít ezeknek a termékeknek.

Az ózon egy nagyon erős oxidálószer, a vízbe való oldásától kezdve oxidatív robbanásnak nevezett reakció keletkezik, amely perforálja a baktériumok sejtfalát, és elpusztítja őket.

Az ózonnal dúsított víz ebből kifolyólag rendkívül hatékony a kórokozók csökkentésére és megszüntetésére. Hús vásárlásakor javasoljuk, hogy mielőtt a hűtőszekrénybe vagy fagyasztóba helyezi, 5-10 perces ózonkezelést alkalmazzon a baktériumok eltávolítása érdekében. Ezek után után frissessége hosszabb ideig megmarad.

Az ózon biocid is, ami azt jelenti, hogy elpusztítja a biológiai szennyeződéseket és a káros baktériumokat. Ez a biocid hatás a baktériumsejtek, a membránok és a vírusfehérjék falában lévő zsírsavak kettős kötéseivel való reakcióból ered. A baktériumokban az oxidáció a sejtek permeabilitásának megváltozását és a sejtek tartalmának oldatba jutását eredményezi. Az ózon megtámadja ezeket a sejtfalakat, lebontja a test membránjait és ultraszerkezeti elemeit.

Egyszerűbben fogalmazva, az ózon instabil elektronjai a membránokon keresztül távoznak. Ez a vírusok, baktériumok, élesztőgombák és kóros szöveti sejtek sejtlízisével vagy sejtfalának felszakadásával történik megsemmisítve azokat. Ez olyan erős csíraölő szer, hogy literenként csak néhány mikrogramm szükséges a csíraölő hatás kimutatásához. Az olyan tényezők, mint a páratartalom, a hőmérséklet, a pH, az ózonszintek, a test típusa és az idő, meghatározzák a kórokozók elpusztulásának hatásfokát.

Az ózongáz a vízben azonnal kifejti hatását. Az oxidáció után az ózon visszatér eredeti oxigénformájába, nem hagy melléktermékeket vagy mérgező maradványokat.

Az ózon oxidálja a természetes szerves vegyületeket, például az ecetsavat és az oxálsavat, valamint a szintetikus anyagokat, például a nitro- és klór-benzilvegyületeket, mosószereket, herbicideket és összetett peszticideket.

Az ózonos víz használata véget vet a forró víz és mosószer használatának szükségességének, amivel pénzt takarít meg, és kedvező hatással van a környezetre nézve.
Az ózonizálás egy olyan folyamat, amely nagy ózonkoncentrációjú vizet eredményez. Nevezhetjük ezt ózonos víznek is, mivel a közönséges víz ezen az ózonozási folyamaton ment keresztül.

A szállodák és a kórházak előszeretettel használják a tisztítási folyamatokban. Az ózonról ismert, hogy elpusztítja a kórokozókat. Az ózonos víz valóban megtisztítja a ruhaneműt.

Műszaki információk ImunO3

Az ózonozott víz előállításának folyamata abból áll, hogy jól meghatározott adagban ózont adunk a vízhez.

Az ImunO3 6 funkcióval rendelkezik:

 1. Szobatisztítás (levegő)
 2. Gyümölcs tisztítás
 3. Zöldségtisztítás
 4. Hús és hal tisztítása
 5. Sterilizálás
 6. Víz oxigenizációs tisztítása.

A készülék használata nagyon egyszerű: 220 V-os tápegységről működik, és a programot a digitális kijelzőn állíthatja be.

Ha a zöldségek, gyümölcsök vagy húsok programját választja, tegye a zöldségeket (gyümölcsöket) vagy a húst egy tál vízbe, hogy ellepje a zöldségeket (gyümölcsöket vagy húsokat). Csatlakoztassa a tömlőt a készülékhez, majd csatlakoztassa a követ a tömlő másik végéhez, majd tegye a víztartályba.

A program befejezése után a zöldségeket és a húst bő vízzel leöblítjük.

 • positive review  In urma unui accident am ramas cu dureri de oase si articulatii la schimbarea vremii. De fiecare data folosesc compresa plasmathor pentru a-mi alina durerea si functioneaza foarte bine. Recomand cu cea mai mare incredere aceasta compresa.

  Dobye Cezar Avatar Dobye Cezar
  04/04/2021

  positive review  Bună ziua. După operația de hernie de disc mi sa recomandat compresa cu plasmă. Am început să folosesc și sunt foarte mulțumită de rezultate. Recomand cu încredere la toată lumea. Încercați nu veți regreta!

  Butuza Tövissy Ibolya Avatar Butuza Tövissy Ibolya
  07/04/2021

  positive review  Am decis sa va povestesc despre experienta mea cu Piramida PlasmaThor. Anul trecut eram la Bucuresti (eu sunt din Timisoara) la evenimentul Body Mind and Spirit, eu avand stand langa standul Plasma Thor. Dupa o perioada de timp am remarcat ca oamenii in jurul meu discutau razand, si aveau o buna dispozitie. Starnadu-mi curiozitatea am intrebat despre functionalitatea acesteia. Am remarcat ca aveam o stare de bine de bucurie, si imi disparuse oboseala. Ca atare am achizitionat o piramida pe care am dus-o acasa la Timisoara. De atunci face parte din " bucuria mea" de zi cu zi - au disparut durerile de cap, am o stare emotionala echilibrata si un somn odihnitor. Pentru aceasta ii multumesc inventatorului care a creat acest aparat. Ecaterina, Timisoara

  Berta Ecaterina Avatar Berta Ecaterina
  30/04/2020
 • positive review  Din întâmplare am primit cadou o brățară Plasmă Thor la început fiind destul de rezervată în a crede în astfel de energii . Contrar așteptărilor mele chiar iti transmite ceva ,ceva plăcut,calm,bine si liniștitor. Ma gandesc sa mai achizitinez una și chiar să le fac cadou prietenelor mele cu ocazia martisorului. Si intrând pe site-ul lor am vazut si aceea piramida care mi se pare fascinantă și abia astept sa ii descopăr proprietățile. Cam atat deocamdată,revin cu noile impresii după noi achiziții Plasmă Thor.

  Myrela Robu Avatar Myrela Robu
  28/01/2021

  positive review  Plasma e super ok m a ajutat mult pentru durerea de spate și generatorul de ozon e super sant foarte mulțumită de toate produsele recomand cu drag pagina și produsele 🙏🏽🥰

  Niko Rujan Avatar Niko Rujan
  04/04/2021

  positive review  am toate produsele și sunt super mulțumit recomand cu incredere

  Dragos Dan Avatar Dragos Dan
  09/04/2020
 • positive review  Ma numesc Salomia, am 67 de ani, simt ca mi se incalzeste locul unde e compresa si durerea inceteaza. Am folosit-o pentru durerea de genunchi, umar si sold, eu am discopatie lombara si discopatie cervicala. Am recomandat-o prietenelor mele si au folosit-o cu succes si ele. O recomand cu incredere!

  Sugar Salomia Avatar Sugar Salomia
  04/04/2021

  positive review  Sunt foarte multumit de compresa plasmatica si de bratara cu plasma. Imi trec durerile de cap, umar si spate aplicand compresa, fara sa folosesc medicamente. Bratara cu plasma nu o dau jos nicioidata, simt ca imi da o stare de bine si sunt mereu plin de energie.

  Stamate Cosmin Avatar Stamate Cosmin
  04/04/2021

  positive review  Cunosc conceptul de aproximativ 1 an, timp în care am stat în preajma piramidelor, de 6 luni port 3 brățări, atât eu cât și familia și câinii mei bem apă cu plasmă, folosim compresele cu plasmă pentru diferite dureri și fiola de imunitate pentru energizarea apei. Suntem foarte mulțumiți de efecte!!! Recomand cu drag toate produsele Plasma Thor 1️⃣0️⃣0️⃣🔝

  Maria Pop Avatar Maria Pop
  17/08/2020
 • positive review  Recomand compresele cu plasma, deoarece leam folosit pentru durerile lombare și m-au ajutat foarte mult.

  Butuza Istvan Avatar Butuza Istvan
  09/04/2021

  positive review  Folosesc bratarile Plasmă Thor si fiolele Plasmă Thor de aproximativ 1 an si multe din problemele mele sau rezolvat.

  Chiper-Radu Daniela Avatar Chiper-Radu Daniela
  28/01/2021

  positive review  Am probleme de santate de multi ani. Din prima zi in care am purtat bratarile, m-am simtit mult mai bine si plina de energie. Am mare incredere in aceste produse si abia astept sa folosesc si plasma dupa indicatiile date de domul Florin. Sunt descisa la aceste produse regeneratoare deoare medicamentele de sinteza au multe contraindicatii si mi-au facut rau.Va multumesc din suflet.

  Adriana Potirniche Avatar Adriana Potirniche
  23/05/2020
 • positive review  Brățările functionează uimitor de bine,am purtat tot felul de bratati magnetice cu efecte medicale dar nici unele nu sau ridicat la nivelul celor plasma tor.Eu sufar de o alergie si un colon iritabil de când le folosesc am o stare psihica mai bună(o pace) si digestia este imbunatatina efectele le-am obtinut mai stabile c-am intr-o lună de zile.Cât despre eprubetele plasma thor eu am observat că apa facuta cu eprubeta food mi-a redus considerabil gastrita si refluxul gastric.Cât despre piramidă ,este foarte bine făcută in sensul că simnti că te armonizeaza ,si nu crează stari de agitatie daca este folosită in continu ca alte piramide ,care au montate tot felul de fispozitive radionice.Eu recomand cu sinceritate produsrle acestea sunt facute chiar pentru aceasta perioadă in care avem un stress continu și nu reușim să īl indentificăm.

  Ilie Cristinel Avatar Ilie Cristinel
  06/02/2021

  positive review  Recomand cu încredere compresa Plasma Thor! Folosesc de mult timp compresa împreună cu familia, în funcție de durerile acuzate acestea s-au ameliorat și în unele cazuri au dispărut cu totul. Am avut un ganglion inflamat, am pus compresa seara iar pâna dimineața inflamația s-a retras și durerea a încetat. Pentru afecțiuni cronice ale coloanei vertebrale durerile se amelioreaza și dispar.

  Raluca Prodan Avatar Raluca Prodan
  04/04/2021

  positive review  De curand am achiziționat Piramida PlasmaThor Aqua. După doua săptămâni la consumul apei din piramida am simtit ca lucreaza pe plaman unde am probleme incat am simptomele unei viroze, si un pic febrila si expectorez fff mult plus ca mucozitatile par tare vechi. Sunt diagnosticata cu bronsiectazie de 10 ani si doctorii spun ca asa traiesc si asa mor, nu exista vindecare. Am incercat n produse naturiste inclusiv apa kangen care m au ajutat dar nu suficient Din prima zi am expectorat fff mult unele secretii sunt sigura ca erau acumulate de mult ca erau diferite, chiar pietrificate Sunt convinsa ca apa face hidratare si detoxifiere foarte profunda Apa a curatat plamanul meu bolnav de 15 ani cred, ce n a facut o nimic pana acum. Sa cititi ce inseamna bronsiectazie Nu am nici un interes sa mint. Am inceput dimineata sa ma trezesc fara sa mai tusesc asa mult si expectorez mult mai putin. Am uitat sa spun ca nu mai sunt nici friguroasa de cand beau apa După trei săptămâni a fost prima dimineata cand am reînceput sa respir cu ambii plamani! “ Am pus un plic de ceai in apa de piramida si de patru zile inca nu a fermentat.adica apa nu s a schimbat Decat s a colorat de la ceai un pic Nu am cuvinte sa va multumesc

  Rodica Enache Avatar Rodica Enache
  05/05/2020

Multifunkcionális tisztító/sterilizátor – Imuno3 termékről 16 értékelés

 1. Értékelés: 5 az 5-ből

  Vasile Matei

  Imuno3 mi-a fost recomandat de un prieten. Toată familia il folosește și suntem foarte mulțumiți de rezultatele obținute în urma tratamentului aplicat cu el. Mulțumim ! ! !

 2. Értékelés: 5 az 5-ből

  Mihaela Cojocaru

  De 3 ani de cănd am cumpărat mobilă nouă ” mă lupt” cu un miros foarte ciudat de care nu am putut să scap până acum când nu am cumparat generatorul de ozon o3, îl folosesc pentru interior cu succes.

 3. Értékelés: 5 az 5-ből

  Matei Ion

  Sunt foarte mulțumit de aparatul IMUNO3, l-am folosit la dezinfectarea autoturismului pt. că mirosea foarte urât aerul condiționat. Rezultatul a fost unul foarte bun, după 25 minute de tratare, mirosul a dispărut din mașină. Recomand acest aparat!

 4. Értékelés: 5 az 5-ből

  Andrei Damian

  Sunt mulțumit de aparatul de ozon însă nu am găsit pietre de rezervă pe site-ul dvs. De unde pot sa procur aceste pietre în cazul în care se deteriorează în timp ? Vă sugerez să puneți la vânzare și aceste pietre separat. Mulțumesc pentru înțelegere.

 5. Értékelés: 5 az 5-ből

  Cristian Dumitrascu

  Am cumpărat un generator o3 și își face treaba, chiar dă randament.

 6. Értékelés: 5 az 5-ből

  Crina Andrei

  Din momentul în care am primit generatorul de ozon 03, parcă mi-a schimbat viața, purific si oxigenez apa potabilă in fiecare zi, curăț legumele, fructele și carnea de fiecare dată. Am rămas uimită să văd ce iese din carne după tratamentul cu ozon. Nu credeam :)))

 7. Értékelés: 5 az 5-ből

  Costel zamfir

  Eu am văzut aparatul la un prieten, mi-a spus că este foarte mulțumit de el așa că am decis să cumpăr si eu unul. Recomand generatorul de ozon imuno3

 8. Értékelés: 5 az 5-ből

  Alexandra Dumitru

  Urmez un tratament cu ozon la o clinică din Satu Mare rezultatele sunt uimitoare. În urma rezultatelor am decis să cumpăr un aparat ImunO3. Este uimitor aparatul il poți folosi să îți îmbunătățești calitatea vieții. Recomand, nu vă uitați la bani pt. că la un moment dat oricum o să-i dați pe medicamente sau la o clinică de tratament. Mulțumesc !

 9. Értékelés: 5 az 5-ből

  Vasile Marina

  Da, în sfârșit am reușit să îmi comand si eu un generator de ozon. Am tot căutat pe internet si nu eram decisă ce să îmi cumpăr, m-am consultat cu fiica mea care a cumpărat un aparat de ozon mai mic de la o altă firmă si nu era foarte mulțumită. Am decis să caut unul cu certificari care atestă calitatea produsului. Sunt mulțumită recomand!

 10. Értékelés: 5 az 5-ből

  Filica Georgeta

  Mă bucur tare mult că am luat decizia să- mi cumpăr un aparat imunoo3. Locuiesc la bloc și am o pisică care lasă miros peste tot în casă iar până acum nu aveam o soluție pentru această problemă.
  Din momentul in care folosesc Imuno 3 mirosurile au dispărut, apa de la robinet o purific cu el și este exceptională iar alimentele la fel. Recomand cu drag acest produs.

 11. Értékelés: 5 az 5-ből

  Irina Neagu

  Sunt mulțumită de aparat face tot ceea ce este prezentat pe acest site, am văzut că are si consum mic de energie. Recomand !

 12. Értékelés: 5 az 5-ből

  Georgiana Matei

  Acum 4 luni am fost să imi fac analizele de sânge pentru că nu mă simțeam prea bine, începusem să slăbesc cam 10 kg. Aveam o infecție in sânge, am urmat diferite tratamente fără rezultate prea mari. Apoi am văzut reclama cu Imuno3 și am rezonat cumva cu acest produs. Țin să vă mulțumesc pentru aparatul Imuno 3, după 1 luna de consum a apei ozonizate de la robinet analizele s-au modificat, Ph-ul sângelui a crescut și am început să recuperez kilogramele pierdute. Multumesc mult !

 13. Értékelés: 5 az 5-ből

  Pavel Viorel

  Recomand acest produs este ce trebuie, înainte să comand acest produs am avut ceva similar mai ieftin ce este drept dar nu își făcea bine treaba, cred că era de putere mai mică. Mulțumesc că mi-ati oferit ocazia și oportunitatea să îl testez înainte. Cu respect ! Pavel V.

 14. Értékelés: 5 az 5-ből

  Ciprian Stan

  Am cumpărat 2 aparate, unul pentru acasă și unul pentru spațiul comercial pe care l-am închiriat.
  Spațiul pe care l-am oferit spre chirie fiind la demisol, acolo s-a infiltrat apa și a început să miroasă a umezeală și mucegai. Menționez că acolo sunt trei birouri unde își desfășoară activitatea o firmă de contabilitate. Am incercat cu diferite aparate pentru a elimina mirosul si umiditatea insă nu am reușit până nu am cumpărat imuno3.
  Bineînțeles și cel de acasă este foarte bun !

 15. Értékelés: 5 az 5-ből

  Cristescu Gheorghe

  Am rămas uimit când am văzut ce iese din carne când am folosit generatorul multifuncțional de ozon. Purifică foarte bine si spațiile interioare, sunt foarte mulțumit de produs.

 16. Értékelés: 5 az 5-ből

  Angelica Tutuianu

  Aparatul pe care l-am achiziționat mai mult pentru bunica mea care are diferite probleme de sănătate. De trei zile îi fac apa ozonizată și se pare că are mai multă vitalitate, vom vedea în timp ce îmbunătățiri obținem cu acest aparat, revin cu testimonial, Multumesc !


Mondd el a véleményed