Multifunkcionális Inhalátor Hidrogénmolekulával – H2 Pure Inhaler 600

Multifunkcionális Inhalátor Hidrogénmolekulával – H2 Pure Inhaler 600

723.600,00 Ft

In stock

723.600,00 Ft

A hidrogén az univerzum legegyszerűbb, legkisebb és legelterjedtebb eleme. A szén, az oxigén és a nitrogén mellett minden élő szervezetben található négy elem egyike. A magas biológiai hozzáférhetőségű hidrogén az egyetlen antioxidáns, amely bizonyos körülmények között hozzáférhet a mitokondriumokhoz és a sejtmaghoz.

Kosár

Leírás

A molekuláris hidrogén vagy kétatomos hidrogén két hidrogénatomból áll, amelyek 2 elektronból és 2 protonból állnak, és így semleges töltésű molekulát hoznak létre. Magas lipid oldhatósága és permeabilitása miatt a molekuláris hidrogén képes átjutni a vér-agy gáton és diffundálni a sejtmembránokon keresztül, hogy befolyásolja a citoszolt (folyadék a sejtekben), a mitokondriumokat (a sejt energiahatalma) és a magot (“a sejt agyát”).

1975 óta több mint 800 lektorált cikket írtak, amelyek bizonyítják, hogy a molekuláris hidrogén terápiás potenciállal rendelkezik az emberi test lényegében minden szervére és 170 különböző betegségre. A hidrogén-gáz (H2) a legerősebb szelektív antioxidáns. Erős gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik.

Mi a hidrogéngáz (H2) és milyen tudományos kutatások állnak mögötte?

A hidrogén természetes, színtelen, szagtalan, GYÓGYSZERHATÁSÚ gáz. Az erős antioxidáns potenciált a japán professzor, Dr. Shigeo Otha (PHD) fedezte fel, és a legrangosabb “NATURE MEDICINE” és “SCIENCE” folyóiratokban publikálta. Ez világszerte felkeltette a kutatók és orvosok figyelmét.

A klinikai és preklinikai vizsgálatok azt mutatják, hogy a hidrogéngáz antioxidáns, daganat-, gyulladás-, cukorbetegség-, allergia-, elhízás- és apoptózisellenes tulajdonságokkal rendelkezik.

Ezért a hidrogénterápia nemcsak a szívbetegségek kezelésében, hanem a megelőzésében is nagy lehetőségeket rejt magában. Terápiás lehetőségeket kínál a betegség kialakulásának megelőzésében, illetve az előrehaladásuk meggátolásában.

A hidrogéngáz csökkenti az oxidatív stresszt és javítja a redox homeosztázist, amelyet részben az Nrf2 útvonal közvetít, amely szabályozza a glutationt, a szuperoxid-diszmutázt, a katalázt stb.

Biztonságos a hidrogén fogyasztása?

Abszolút. Az FDA és a klinikai munka megerősíti, hogy a hidrogéngáz 100% -ban biztonságos, nincs mellékhatása, soha nem lehet túladagolni, sőt biztonságos és előnyös a terhes nők és csecsemők számára.

Ellentétben a terápiás oxigénnel, amelyet orvosnak szigorúan ellenőriznie kell és fel kell írnia, a hidrogéninhalátorok könnyen kezelhetők otthon, és csak desztillált vizet igényelnek. Hidrogén túladagolást soha nem jelentettek. Rendkívül biztonságos az anyag használata.

A japán kormány nemrég jóváhagyta a hidrogéngáz belélegzését, mint fejlett gyógyszert

Japánban hidrogéngázt alkalmaznak terápiaként számos kórházban és sok gyermek focipályájának szélén fejsérülések esetén.

Számos hatékony módszer létezik a hidrogén használatára. A hidrogén beadható terápiás gáz közvetlen belélegzésével vagy vízben feloldva.

A hidrogén belélegzése előnyös módszer sok kritikus állapotban lévő beteg számára.

A gáz közvetlen belélegzése olyan kezelési lehetőség, amely könnyen adagolható, kényelmes és megfizethető.

A kezelés elvégzéséhez nem szükséges tanfolyam, és a betegek otthonuk kényelmében is beadhatják.

Nincs szükség orvosi személyzetre!

A molekuláris hidrogén belégzésének előnyei

A molekuláris hidrogén csökkenti az oxidatív stresszt, és támogatja a testet alacsony oxigénállapotban. Az inhalátor szabályozott mennyiségű hidrogéngázt termel, amely telíti az artériás vért, behatol a sejtmembránokba és könnyen átjut a vér-agy gáton, hogy szubcelluláris előnyöket biztosítson a szervezet számára.

A tanulmányok kimutatták, hogy a molekuláris hidrogén belégzés előnyei a következők:

 • Csökkenti a gyulladást és a fájdalmat
 • Elősegíti a sejtek egészségét
 • Növeli a belső antioxidáns szintet
 • Növeli az energiaszintet;
 • Támogatja a kognitív funkciókat;
 • Javítja az alvási minőséget;
 • Javítja a sportteljesítményt;
 • Csökkenti a regenerációs időt;
 • Csökkenti a tejsav szintjét;
 • Támogatja a mitokondriális ATP termelést és a membránpotenciált
 • Véd a lágyszövetek- és a mikrotöréstől;
 • Csökkenti a ROS túlterhelését és a túlzott oxidatív stresszt;
 • Csökkenti a TBI tüneteit és véd a neurodegeneratív változások ellen;
 • A szabad gyököket vízzé alakítja a hidratálás érdekében;
 • Javítja a kognitív funkciókat és koncentrációt;
 • Javítja a bőr egészségét és színét;
 • Támogatja az egészséges testsúlyt;
 • Hidratál a sejtek szintjén;
 • A másnaposság tüneteit enyhiti,
 • Javítja a szív általános működését;
 • Javítja a szív kamrai működését;
 • Véd az I/R sérülések után;
 • Csökkenti a szív hipertrófiáját és a fibrózist;
 • Javítja az érelmeszesedést;
 • Csökkenti a magas vérnyomást;
 • Normalizálja a koleszterinszintet;
 • Csökkenti a vércukorszintet;
 • Védi az ereket;
 • A szívinfarktus utáni rekuperációban segít.

Hidrogéngázzal az általános egészségért

A mai napig több mint 1000 kiváló tudományos tanulmány kimutatta, hogy a hidrogéngáz terápiás lehetőségeket kínál az emberi és állati betegségekre, köztük a szívbetegségekre, a rákra és a cukorbetegségre, és több mint 170 betegség megelőzésére és kezelésére.

A vízben oldott molekuláris hidrogén elfogyasztása vagy belégzése antioxidáns hatást biztosít a sejteknek az oxidatív stressz leküzdésében, és támogatja a szervezet homeosztázisát a káros szabad gyökök semlegesítésével, a belső antioxidáns rendszer stimulálásával.

Az antioxidánsokról + szabad gyökökről: tudományos aktualizálás

Az oxidatív stressz számos modern betegség jellemzője. Sok súlyos betegséget jelezhet, mint például a szív- és érrendszeri betegségek (pl. Érelmeszesedés), az MS (szklerózis multiplex), a légzőszervi megbetegedések, a reumatoid artritisz (RA), a vesebetegségek, az amiotrófiás laterális szklerózis (ALS), a cukorbetegség és a neurodegeneratív betegségek, mint például az Alzheimer -kór.

A szabad gyökök a mitokondriumokban oxidatív stresszes állapot kialakulásához veztnek, és károsodást okozhatnak mind a DNS -ünkben, mind molekuláris szinten a szervezetünk fehérjéiben. Bár nem ez az első dolog, ami eszünkbe jut, amikor az “antioxidánsokra” gondolunk, a molekuláris hidrogén az egyik legerősebb létező antioxidáns. A hidrogén behatolhat a DNS-ünkbe, és serkenti az antioxidánsok és gyulladásgátló citokinek termelését.

A kutatók által elvégzett kutatások szerint a hidroxilgyökök közvetlenül megtámadhatják a DNS-t, sejtmutációkat és lehetséges rákfejlődést válthatnak ki, valamint oxidatív károsodást okozhatnak a fehérjékben, befolyásolva a különböző receptorokat, antitesteket, transzportfehérjéket, enzimeket stb.

Három antioxidáns hatékonyan gátolja a hidroxilgyököket:

+ Ferulisav: kiváló antioxidáns a szőlőben, petrezselyemben, spenótban, rebarbara és teljes kiőrlésű gabonákban található.

+ Resveratrol: bogyókban, földimogyoróban, szilvában, szőlőben és vörösborban található.

+ Molekuláris hidrogén: gyors diffúziós sebességű antioxidáns, amely semlegesíti és megszünteti a hidroxilgyököket, és csökkenti a terápiás alkalmazások számát.

Terápiás és megelőző használata

“Szerintem a hidrogén a legérdekesebb és leghatékonyabb antioxidáns”

Dr. Mercola

“A modern orvostudomány hamarosan felfedezi, milyen fényes, biztonságos és hatékony lehet a hidrogén. A molekuláris hidrogén forradalmat hoz az orvostudományban, amely minden orvost és beteget érdekelni fog.” Dr. Mark Sircus

Ismerje meg az új Hidrogéngenerátort, Molecular Pure Inhaler 600!

A szóban forgó hidrogéngenerátor a legújabb generációs hidrogéngenerátor a piacon.

A 600 ml -es molekuláris inhalátoros hidrogéngenerátor SPE/MEA technológiát felhasználva modern hidrogén-előállítási eljárást biztosít, és 99,996%-os tisztaságú hidrogéngázt állít elő.

A legjobb DuPont (PEM) protoncserélő membrán (PEM) került felhasználásra az oxigén hatékony leválasztása és elvezetése érdekében, amely egy külön szellőzőnyíláson keresztül történik, hogy 99,996%-os tiszta hidrogéngázt biztosítsunk az összes bizonyított előnyével. Kompakt, korszerű kialakítása többet ad a napi hidrogénszükséglethez, egészséges és oxidatív stressztől mentes élethez.

Titánlemezek (SPE) a legjobb minőségű Iridium platinum és DuPont membrán (PEM) bevonattal

Vegye magához a napi adag hidrogénjét mindössze napi 30 perc alatt.

Ez a modell 2021-ben készült, kompakt és hatékony, 2 áramlási beállítási móddal: LOW (300 ml/perc) és HIGH (600 ml/perc) biztosítsa a hidrogén biztonságos koncentrációját jóval a lobbanáspont alatt. Hatékonyan állít elő hidrogéngázt desztillált vízből, minden szükséges karbantartás és pótalkatrész nélkül, így Ön megtapasztalhatja a hidrogén minden előnyét pihenés vagy egyéb tevékenységek közepette. Az oxigén egy nyíláson keresztül automatikusan elválasztódik és kiürül, így csak a hasznos hidrogént kapják. Nincs szüksége oxigénre, mert már minden lélegzetvételnél megkapja, a kanül, ellentétben a CPAP maszkkal, lehetővé teszi, hogy más elemeket lélegezzen be az orrlyukak körül. A hidrogéngenerátor technológia japán technológia.

A mai napig a hidrogén fogyasztásának legnépszerűbb módja a víz hidrogénnel és a belégzés hidrogénnel.

A hidrogéninhalációs terápia napjainkban egyre népszerűbb, mert rövid idő alatt biztosítja a nagy mennyiségű hidrogén elfogyasztását, ami gyors terápiás hatást eredményez.

Ez a legnagyobb hidrogénterápiát nyújtja – gáz és hidrogén – folyadék.

A desztillált vízzel teli tartály órákon át belélegezhető hidrogént biztosít.

Annak érdekében, hogy 100%-ig biztonságosan használja a Molecular Pure Inhaler 600-at

7 intelligens és biztonságos riasztási funkcióval rendelkezik:

 1. Alacsony vízállás;
 2. Túl megtelt;
 3. Túlmelegedés;
 4. Túlnyomás;
 5. A készülék dőlése;
 6. Vízminőség – TDS;
 7. Teszt;

Beépített vízszűrővel rendelkezik a víz TDS értékének csökkentésére, a készülék élettartamának növelésére.

A GENERÁTOR CE ÉS FCC TANÚSÍTVÁNNYAL RENDELKEZIK

Kinek van szüksége a Molecular Pure Inhaler 600-ra?

Ez a termék az egész család számára jó megoldás az egészség megőrzéséhez, és azok számára is, akik már szenvednek az oxidatív stressz súlyos tüneteitől. Mindannyiunknak pihennünk kell a nap végén, miért nem kapcsolja be a hidrogéninhalátort, csatlakoztassa a kanült, és kezdje el helyreállítani az egészségét.

Ha úgy érzi, hogy rossz irányba halad egészsége, tegye meg ezt a lépést, hogy visszanyerje egészségét. A hidrogén enyhítheti az öregedésünket jelenleg érintő leggyakoribb problémákat: COPD, ízületi gyulladás, cukorbetegség, neuropátia, gyulladás, Alzheimer-kór, demencia, Parkinson-kór vagy a stroke utáni vagy szívinfarktus utáni helyreállítás, valamint a súlyos sejtkárosodás.

Egészsége sejtszinten kezdődik és ér véget, és a hidrogén hatékony lehet az asztmás, autista, ADD, migrénes, ízületi fájdalommal, gyulladással, fiatalkori ízületi gyulladással, anyagcserezavarokkal és a leggyakoribb autoimmun betegségekkel küzdő fiatalabbaknál is. Ma mindannyiunkat bombáznak 4 és 5G rádiófrekvenciás sugárzással, RFI, WiFi, BlueTooth stb. Sejt szinten megtámadnak minket, leállítják az ATP-t, de a hidrogén adenozin-trifoszfátot vált ki, hogy a sejtek elektromos töltése megfelelően működjön.

A hidrogén adminisztrálható a terápiás gáz közvetlen belégzése útján, és ivóvízben is feloldható, hidratálásra vagy kozmetikai kezelésre antioxidánsokkal, szemhéjgyulladás, fáradt szem, gyulladás stb. használható. Utóbbiak esetében egy speciáéisan erre a célra kifejlesztett szemüg igénybevétele mellett.

HIDROGÉN GÁZTERÁPIA ÖNNEK ÉS CSALÁDJÁNAK!

Az Inhaler 600 generátorral napi 30 perc alatt részesül a napi hidrogénadagjában.

Mivel a hidrogén belélegzése nagyon fontos hatást gyakorol a szervezetre, mert képes csökkenteni az általános oxidatív stresszt, sokféle alkalmazási területe van.

A készülék csomagjában 5 orrkanül is található, így az egész család élvezheti a molekuláris hidrogénterápiát.

Egyszerűen csatlakoztasson egy orrkanült, és állítsa be a 300ml vagy a 600ml-es koncentrációt és kezelési időt 30 percről 2 óráig, és máris élvezheti a tiszta H2 belélegzést.

Azt tapasztaltuk, hogy amikor egy gyógyító termék ilyen hatással van a betegségek hosszú sorára, az emberek szkeptikussá válnak.

A mindössze napi 1-2 óra időráfordítás könnyen beilleszthető bárkinek az életmódjába, miközben pihen, a számítógépen tevékenykedik, olvas vagy TV-műsort néz, használhatja az eszközt.

Figyelmeztetés: Ha a belégzés napi néhány óránál tovább tart, akkor az nem növeli az előnyöket, a kutatások azt mutatják, hogy biológiai rendszereink alkalmazkodni tudnak, és nem reagálnak a kezelésre, ha nincs 5 vagy ennél több órás szünet az inhalációs ülések között. Éppen ezért, ha súlyos tünetei vannak, vagy 40 évesnél idősebb, korlátozza az inhalációt legfeljebb 2 órára reggel és 2 órára délután. Egészséges vagy fiatalabb embereknek javasolt a napi egy óra belégzés, vagy csak néhány napot lélegezzenek be egy héten, ezt kombinálhatják naponta kevés hidrogénezett vízzel. Ha ön egészséges, napi 1 órát lélegezzen be, és egészséges marad.

Ha további információra van szüksége a protokolljainkról és termékeinkről, hívjon minket, hogy megbeszéljük az Ön egészségének legmegfelelőbb terméket és eljárást. Mindannyian kicsit mások vagyunk, és a protokolloknak ennek megfelelően kell változniuk.

IVÓVÍZ HIDROGENÁLÁSA

A Plasmathor Molecular Pure Inhaler 600 buborékrúddal is rendelkezik, amely ivóvíz és gyümölcslevek hidrogénezésére szolgál a toxicitás megszüntetése érdekében.

A Bubble bot az eszközhöz van csatlakoztatva, hogy 1500 ppb koncentrációjú molekuláris hidrogént injektáljon az ivóvízbe annak érdekében hogy kielégítse az egészségesek és betegek szükségleteit

HIDROGÉN TERÁPIA SZEMRE ÉS FÜLRE KÜLÖNLEGES SZEMÜVEGGEL!

A készülék egy szemüveggel van felszerelve, amely a hidrogéngenerátorhoz csatlakozik, ez különböző szem- és fülproblémák kezelésére (Alacrimia vagy száraz szem szindróma, blefaritis, szürkehályog, Chalazion, Keratoconus, a szemhéj bőrcisztája, Colobom palpebralis, Conjunctivitis, D, Makuláris degeneráció, Dermatosalasis, Retina leválás, Entropion, Ectropion, Üvegtáji rendellenességek (üvegtestek), Glaukóma, Subconjunctivalis vérzés, könnycsepp-orrcsatorna, Szaruhártya -fertőzés herpes simplex vírussal, szaruhártya -vírusfertőzés, paralitikus lagophthalmia, pinguecula, pterygium, diabéteszes retinopátia, scleritis és episkleritis, blepharophimosis -szindróma, trauma, trichiasis, urchin).

A terápiát napi 1 órában egyszer vagy kétszer alkalmazzák, a meglévő problémától függően.

Molekuláris hidrogén intézet

A Molekuláris Hidrogén Intézet (MHI) egy non-profit tudományos szervezet, amelyet vezető nemzetközi kutatók (lásd tanácsadó csoportunk) támogatnak a hidrogén tanulmányozásában. Három fő célunk van:

 • Vizsgálja a molekuláris hidrogén mechanizmusait és fő felhasználhatóságát, részt vesz klinikai vizsgálatokban a benne rejlő hatások feltérképezése érdekében.
 • Együttműködik más egyetemekkel, intézményekkel és kutató szervezetekkel.
 • A molekuláris hidrogénkutatás és terápiák alkalmazásának népszerűsítése.
 • Átfogó forrás biztosítása a kormányzati szervek, orvosi és tudományos szakemberek/szervezetek számára
 • Vizsgálja a molekuláris hidrogén mechanizmusait és fő felhasználhatóságát, részt vesz klinikai vizsgálatokban a benne rejlő hatások feltérképezése érdekében.

Együttműködik más egyetemekkel, intézményekkel és kutató szervezetekkel.

 • A molekuláris hidrogénkutatás és terápiák alkalmazásának népszerűsítése.
 • Átfogó forrás biztosítása a kormányzati szervek, orvosi és tudományos szakemberek/szervezetek számára.

Nem gyúlékony, könnyen használható és karbantartásmentes.

Ugyanakkor nem kell félni a hipoxiától, mert a lezárt CPAP maszkkal ellentétben a kanül lehetővé teszi más elemek átjutását a kanül körül az orrlyukba, amely körülbelül 2–3,5% hidrogén keverékéből áll. Tiszta, 18% oxigén, 70% nitrogén és csak levegő minden lélegzetvételnél. Nem kell félni attól, hogy meggyullad, mert pontosan kiszámított ahhoz, hogy soha ne érje el a 4,6% és 70% közötti gyúlékony koncentrációt. A gáz előállításához használt desztillált víz nem ivóvíz, és kifejezetten tisztán tartja az elektrolízislemezeket, és mentes a lemezeket szennyező ásványi részecskétől. A legjobb az egészben, hogy nincs szükség karbantartásra. A desztillált vízzel teli tartály órákon át belélegezhető. Használatra kész, 5 kanül, egy pár szemüveg és rozsdamentes acél buborékpálca található.

Műszaki információk:

Plasmathor Pure Inhaler 600
Hidrogénáramlás: 600 ml/perc;
Hidrogén tisztaság: 99,996%;
Technológia: SPE + PEM;
Max. Hidrogénezési program: 8 óra;
PEM membrán (DuPont USA);
Alumínium test + ABS borítás;
Víztartály térfogata: 1300 ml
Teljesítményfelvétel: 180w;
Teljesítmény: 100 / 220V ± 10% 50Hz – 60Hz;
Helyezzen bele tiszta vizet, desztillált vizet;
Az inhalátor mérete: 208 * 278 * 426 mm
Súly: 9,5 kg.
Szín: arany
2 ÉV GARANCIA;
Tanúsítvány jóváhagyva: CE, FCC

 

A csomag tartalma:

1 Molekuláris hidrogéngenerátor Pure Inhaler 600
5 Orrkanül;
1 pár szemüveg;
1 botbuborék;
1 pohár a hűtéshez h2;
1 tömlőkészlet;
1 csavarhúzó;
1 tápkábel;
2 vízszűrő;
1 Kézikönyv magyarra fordítva
1 2 éves jótállási dokumentum

 • positive review  am toate produsele și sunt super mulțumit recomand cu incredere

  Dragos Dan Avatar Dragos Dan
  09/04/2020

  positive review  Recomand compresele cu plasma, deoarece leam folosit pentru durerile lombare și m-au ajutat foarte mult.

  Butuza Istvan Avatar Butuza Istvan
  09/04/2021

  positive review  Bună ziua. După operația de hernie de disc mi sa recomandat compresa cu plasmă. Am început să folosesc și sunt foarte mulțumită de rezultate. Recomand cu încredere la toată lumea. Încercați nu veți regreta!

  Butuza Tövissy Ibolya Avatar Butuza Tövissy Ibolya
  07/04/2021
 • positive review  Brățările functionează uimitor de bine,am purtat tot felul de bratati magnetice cu efecte medicale dar nici unele nu sau ridicat la nivelul celor plasma tor.Eu sufar de o alergie si un colon iritabil de când le folosesc am o stare psihica mai bună(o pace) si digestia este imbunatatina efectele le-am obtinut mai stabile c-am intr-o lună de zile.Cât despre eprubetele plasma thor eu am observat că apa facuta cu eprubeta food mi-a redus considerabil gastrita si refluxul gastric.Cât despre piramidă ,este foarte bine făcută in sensul că simnti că te armonizeaza ,si nu crează stari de agitatie daca este folosită in continu ca alte piramide ,care au montate tot felul de fispozitive radionice.Eu recomand cu sinceritate produsrle acestea sunt facute chiar pentru aceasta perioadă in care avem un stress continu și nu reușim să īl indentificăm.

  Ilie Cristinel Avatar Ilie Cristinel
  06/02/2021

  positive review  Am auzit de tehnologia Plasma Thor de aproximativ 1 an. De curand mi-am achiziționat 3 brățări cu plasma : pt imunitate, Antizaharuri si co2 cu mg., o eprubetă cu Plasmă pentru Imunitate pentru energizarea apei de băut . Produsele sunt foarte benefice , am mai multa vitalitate si am o stare generala de bine Recunosc ca si eu am fost sceptică la început cand am auzit de astfel de produse . Acum m-am convins si recomand aceste produse !

  Bilschi Elena Avatar Bilschi Elena
  06/05/2020

  positive review  Buna ziua, recomand cu incredere compresele plasmatice deoarece mama mea le foloseste de aproximativ 2 ani fara incetare pentru dureri reumatice avand poliartrita reumatica. Fara ele nici nu isi mai poate inchipui viata, sunt foarte bune, si deoarece se incalzesc dupa 20-30 de minute, ea foloseste cate 6 buc pe noapte, schimbandu-le intre ele. Recomand cu toata increderea❤️

  Adriana Butuza Avatar Adriana Butuza
  05/04/2021
 • positive review  Am decis sa va povestesc despre experienta mea cu Piramida PlasmaThor. Anul trecut eram la Bucuresti (eu sunt din Timisoara) la evenimentul Body Mind and Spirit, eu avand stand langa standul Plasma Thor. Dupa o perioada de timp am remarcat ca oamenii in jurul meu discutau razand, si aveau o buna dispozitie. Starnadu-mi curiozitatea am intrebat despre functionalitatea acesteia. Am remarcat ca aveam o stare de bine de bucurie, si imi disparuse oboseala. Ca atare am achizitionat o piramida pe care am dus-o acasa la Timisoara. De atunci face parte din " bucuria mea" de zi cu zi - au disparut durerile de cap, am o stare emotionala echilibrata si un somn odihnitor. Pentru aceasta ii multumesc inventatorului care a creat acest aparat. Ecaterina, Timisoara

  Berta Ecaterina Avatar Berta Ecaterina
  30/04/2020

  positive review  Am cumpărat zilele trecute o brățară pt imunitate și o piramida Plasma Thor Home. Sunt foarte mulțumită de produse sunt cu adevărat speciale și unicate. Recomand ***** Mulțumesc!

  Vasile Mihu Mihaela Avatar Vasile Mihu Mihaela
  25/04/2020

  positive review  De curand am achiziționat Piramida PlasmaThor Aqua. După doua săptămâni la consumul apei din piramida am simtit ca lucreaza pe plaman unde am probleme incat am simptomele unei viroze, si un pic febrila si expectorez fff mult plus ca mucozitatile par tare vechi. Sunt diagnosticata cu bronsiectazie de 10 ani si doctorii spun ca asa traiesc si asa mor, nu exista vindecare. Am incercat n produse naturiste inclusiv apa kangen care m au ajutat dar nu suficient Din prima zi am expectorat fff mult unele secretii sunt sigura ca erau acumulate de mult ca erau diferite, chiar pietrificate Sunt convinsa ca apa face hidratare si detoxifiere foarte profunda Apa a curatat plamanul meu bolnav de 15 ani cred, ce n a facut o nimic pana acum. Sa cititi ce inseamna bronsiectazie Nu am nici un interes sa mint. Am inceput dimineata sa ma trezesc fara sa mai tusesc asa mult si expectorez mult mai putin. Am uitat sa spun ca nu mai sunt nici friguroasa de cand beau apa După trei săptămâni a fost prima dimineata cand am reînceput sa respir cu ambii plamani! “ Am pus un plic de ceai in apa de piramida si de patru zile inca nu a fermentat.adica apa nu s a schimbat Decat s a colorat de la ceai un pic Nu am cuvinte sa va multumesc

  Rodica Enache Avatar Rodica Enache
  05/05/2020
 • positive review  Am cumpărat generatorul de ozon si sunt foarte mulțumită. Il folosesc pentru purificarea aerului din încăperi, pentru purificarea legumelor si a cărnii. Recomand acest produs!

  Toma Elis Avatar Toma Elis
  28/01/2021

  positive review  De aproximativ 10 luni am achizitionat piramida Plasma Thor Home. Am cumparat piramida pentru a o folosi la locul de munca. A fost folosita fara oprire. Sunt super multumit de beneficiile aduse de aceasta piramida. Efectele pe care le am simtit eu in tot acest timp a fost in primul rand de echilibru interior si o stare de buna dispozitie. In prezenta ei, apropiind palma de piramida se simte o furnicatura la o distanta de aproximativ 15 cm. Recomand cu incredere.

  Mihai Gavrila Avatar Mihai Gavrila
  05/05/2020

  positive review  Plasma e super ok m a ajutat mult pentru durerea de spate și generatorul de ozon e super sant foarte mulțumită de toate produsele recomand cu drag pagina și produsele 🙏🏽🥰

  Niko Rujan Avatar Niko Rujan
  04/04/2021
 • positive review  Sunt foarte multumit de compresa plasmatica si de bratara cu plasma. Imi trec durerile de cap, umar si spate aplicand compresa, fara sa folosesc medicamente. Bratara cu plasma nu o dau jos nicioidata, simt ca imi da o stare de bine si sunt mereu plin de energie.

  Stamate Cosmin Avatar Stamate Cosmin
  04/04/2021

  positive review  Am probleme de santate de multi ani. Din prima zi in care am purtat bratarile, m-am simtit mult mai bine si plina de energie. Am mare incredere in aceste produse si abia astept sa folosesc si plasma dupa indicatiile date de domul Florin. Sunt descisa la aceste produse regeneratoare deoare medicamentele de sinteza au multe contraindicatii si mi-au facut rau.Va multumesc din suflet.

  Adriana Potirniche Avatar Adriana Potirniche
  23/05/2020

  positive review  Din întâmplare am primit cadou o brățară Plasmă Thor la început fiind destul de rezervată în a crede în astfel de energii . Contrar așteptărilor mele chiar iti transmite ceva ,ceva plăcut,calm,bine si liniștitor. Ma gandesc sa mai achizitinez una și chiar să le fac cadou prietenelor mele cu ocazia martisorului. Si intrând pe site-ul lor am vazut si aceea piramida care mi se pare fascinantă și abia astept sa ii descopăr proprietățile. Cam atat deocamdată,revin cu noile impresii după noi achiziții Plasmă Thor.

  Myrela Robu Avatar Myrela Robu
  28/01/2021

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„Multifunkcionális Inhalátor Hidrogénmolekulával – H2 Pure Inhaler 600” értékelése elsőként