Csésze/Inhalátor víz ionizálásra és hidrogénezésre – Life cup H800, ORP-800 mV, 3000 ppb

Csésze/Inhalátor víz ionizálásra és hidrogénezésre – Life cup H800, ORP-800 mV, 3000 ppb

56.280,00 Ft

In stock

56.280,00 Ft

A Molekuláris LifeCup H800 egy olyan üveg, amely a legkorszerűbb technológiát felhasználva átalakítja az ivóvizet molekuláris, hidrogénben gazdag terápiás vízzé, melynek negatív ORP értéke -800 mv.

A LfeCup-pal feltöltött energiagazdag vizet más néven Prana-nak (Vital Energy) is nevezik.

Kosár

Leírás

Mi a LifeCup H800?

A Molekuláris H800 egy üveg/inhalátor, amely a legkorszerűbb PEM/SPE technológiát alkalmazza az ivóvíz terápiás vízzé történő alakításában, és a gázhalmazállapotú molekuláris hidrogén-H2 előállításában, így lehetővé téve ennek belélegzését.

Az új üveget azért alkották meg, hogy hidrogénben gazdag vizet állítson elő, így feljavítja a víz minőségét.

Németországban állították elő, mely folyamat során fejlett SPE/PEM technológiát alkalmaztak.

Prémium minőségű, platina bevonatú titán elektróda lemezek találhatóak benne, amelyek garantálják a hosszú éveken át tartó működést.

A Life Cup a legjobb molekuláris hidrogénelőállító a piacon, és a legmagasabb ORP szinttel rendelkezik.

Oxidációcsökkentési potenciálja (ORP): -700 és -800 mv közöttre tehető, a használt víztől függően.

Egy gombnyomással hidrogént lehet juttatni a vízbe, ami vízben gazdag hidrogénné alakítja a vizet, ez pedig előnyös a szervezetünk számára a szabad gyökök elleni küzdelemben. A hidrogénüveget úgy tervezték, hogy átalakítható legyen molekuláris hidrogén (H2) inhalátorrá.

A hidrogénnel feldúsított víz élvezetéhez próbálja ki a Molekuláris H800 hidrogénben gazdag üvegét.

Könnyen szállítható bárhová, így mindig a legjobb minőségű vizet élvezheti.

Szűrők és drága alkatrészek nélküli.

Elválasztja és eltávolítja a káros elemeket a klórtól, az ózontól és az oxidoktól.

Belégzés a Molekuláris Hidrogénnel

A hidrogén belélegzést naponta kétszer 30-60 perc/nap között lehet elvégezni.

Mindenekelőtt, a molekuláris hidrogén belélegzése egyszerű hozzáférést biztosít a testünknek a létezésünket elősegítő atomokhoz. A hidrogént minden élőlény kulcsfontosságú alkotóelemeként említették, atom formájában a tudomány által ismert legtisztább és legtermészetesebb kiegészítő.

A hidrogén inhalációs üveg (hidrogén gázinhalátor) segítségével az emberek hatékonyabban tudnak belélegezni nagy tisztaságú molekuláris hidrogént a tüdejükbe, az agyukba. Belélegzés után a hidrogén a vér segítségével elterjed az egész testben, mindössze 20 másodpercen belül.

A hidrogén segíthet a szervezetnek a reaktív oxigének (ROS) semlegesítésében és a betegségek kialakulási esélyének csökkentésében.

Az inhallátorból történő hidrogén belélegzéséhez töltsön megfelelő mennyiségű vizet az üvegbe, amig a víz szintje eléri a fémrészt.

Mi a hidrogénezett víz?

A hidrogénezett víz az elektrolízis során hidrogéngázzal dúsított víz.

A vízmolekula két hidrogénatomból és egy oxigénatomból (H2O) áll.

Bizonyos tanulmányok szerint a víz extrahidrogénnel történő feltöltése olyan előnyökkel járhat, amelyeket a tiszta víz nem tud biztosítani.

Az emberi szervezet képtelen hatékonyan felvenni a hidrogént a tiszta vízből, mert azok oxigénhez vannak kötve, de ha további hidrogént adnak hozzá, a hidrogénmolekulák “szabadokká” és könnyebben hozzáférhetőkké válnak a test számára.

Hogyan hat a testre?

A hidrogén a szabad gyökökhöz (toxinokhoz) kötődik, és vízzé (H2O) alakul át.

10 ok a LifeCup H800 használatára

Miért kezdjünk el hidrogénnel dúsított vizet inni?

A plazma aktiválja a test öngyógyító erejét, amely a test körüli mezőkben fennmarad. Ezért nincs szükség kémiai szerekre és folyamatokra, mert a gyógyulás a mágneses és gravitációs mezők kölcsönhatásának szintjén történik.

Egy organizmus olyan mezőket bocsájt ki, amelyeket el akar különíteni (megszabadulni), és elnyeli azokat a mezőket, amelyeket használni tud, vagy amelyekre sürgősen szüksége van. A test közvetlen környezetében rendelkezésre kell állni az abszorpcióra alkalmas mezőknek. A plazma olyan anyag, amely különleges aggregációs állapotban létezik.

A molekuláris hidrogénnek számos előnye van, amelyek közül az egyik a DNS károsodásának korrigálása a sejt mitokondriumában.

Ezt támasztja alá egy tanulmány, amely azt mutatja, hogy a molekuláris hidrogén védelmet nyújt a sugárzás okozta DNS-károsodás ellen, az OH-eltávolítás az a folyamat, amellyel az eddigi ismereteink szerint ezt magyarázni tudják.

A sérült DNS helyreállítása nagy áttörést jelent, amelyet a molekuláris hidrogén tett lehetővé.

Az allergiára hajlamos emberekről azt mondják, hogy allergiások vagy atópiás alkatok. Ezt a reakciót molekuláris hidrogén fogyasztásával csillapíthatjuk, úgy, hogy egyszerűen gátoljuk az intracelluláris jelátviteli utakat, amelyek csökkentik a gyulladásos és oxidatív reakciókat.

A felesleges zsír gyulladásos állapot, ami ellen a molekuláris hidrogén felveszi a harcot, mivel a hidrogénnel dúsított plazmavíz hosszú távú fogyasztása csökkenti a glükóz-, cukor- és trigliceridszintjét, hasonló hatást ér el, mint pl. a testedzés, diéta és étrend korlátozása.

A molekuláris hidrogén képes átjutni az agyi sorompón, ezáltal növelve a kognitív funkciókat és javítva a Parkinson -kórban szenvedők egészségét.

Az intenzív edzés során fellépő túl nagy izomösszehúzódás oxidatív stresszhez vezethet, ami fáradtsághoz vezet, valamint mikrosérülésekhez, amelyeket láthatóan gyulladásként észlel a szervezetünk.

Tanulmányok kimutatták, hogy a hidrogénben gazdag vízzel történő hidratálás javítja a testmozgás okozta izomproblémákat.

A bőrkárosodás gyakran nem öregedési tényező, hanem a bőrön fellépő oxidatív stressz.

A molekuláris hidrogénből származó antioxidánsok érték el a legjobb eredményeket a bőr oxidatív károsodásának leküzdésében.

Tanulmányok kimutatták, hogy a 2-es típusú cukorbetegségben szenvedő betegek, akik 56 napig (nyolc hétig) elegendő hidrogénben gazdag vizet ittak, általános javulást mutattak, ezt az időszakot követően nem produkálták a korábban tapasztalt tüneteket.

Ugyanakkor a hidrogénben gazdag víz fogyasztásának rendkívüli jótékony hatása volt.

Ha van valami, ami a molekuláris hidrogénről ismert, akkor az a képessége, hogy csökkenti a szervezetben a sejtek egyensúlyhiányát okozó szabad gyököket.

Ezt figyelembe véve a H2 segíthet számos autoimmun betegség leküzdésében, mint például a lupus (SLE), így a test egészséges állapotban marad.

A rheumatoid arthritis egy nagyon súlyos gyulladásos betegség, amely képes elpusztítani a csontokat és a porcokat. Tanulmányok azt mutatják, hogy a hidrogénben gazdag víz fogyasztása csökkenti az oxidatív stresszt, és fellép a betegséggel szemben a rheumatoid arthritisben szenvedőknél.

LifeCup gyógyít

3 fő testszűrő

Tüdő

A hidrogén belélegzése a LifeCup segítségével meggyógyítja a tüdejét.

A vizsgálatok azt mutatják, hogy a légszennyező anyagok hatással vannak légzőrendszerünkre, és végül különféle légúti megbetegedések alakulhatnak ki, például: asztma, krónikus hörghurut, obstruktív tüdőbetegség. A szennyező anyagok elleni védekezéshez szervezetünknek molekuláris hidrogénre van szüksége az alábbi előnyökért cserébe:

• Csökkent légúti problémák, beleértve az allergiát és az asztmát;
• A légzőrendszer védelme, a szervezet maximális oxigénellátása;
• Finom részecskék eltávolítása a tüdőből és a vérből a fagocita aktivitás javításával;
• Terápiás antioxidánsként hat a citotoxikus oxigéngyökök szelektív csökkentésével;
• Jelentősen csökkenti a légúti megbetegedések kockázatát;

A vesék

A LifeCup hidrogénnel dúsítja a vizet, ami jótékony hatással van a vesére.

A veséi segítenek fenntartani a tápanyagok és ásványi anyagok megfelelő egyensúlyát a szervezetben.

Mindössze 3 perc alatt a LifeCup mikrobiológiailag tiszta, energetizált, hidrogénezett, lúgos, kellemes ízű vizet készít, akárcsak a forrásvíz.

• Igyon hidrogén-peroxidot egészségének helyreállítása érdekében;
• Fogyassz naponta hidrogénben gazdag, lúgos, terápiás tulajdonságokkal rendelkező vizet;
• A veséi nincsenek túlterhelve, hogy optimális paramétereken működjenek;

Máj

A LifeCup meggyógyítja a májat!

Rengeteg élelmiszert fogyasztunk a szupermarketekben, amelyek tele vannak vegyszerekkel. Ezek a vegyszerek megtámadják az immunrendszert, az endokrin rendszert, a gyomor-bélrendszert, a veséket és legfőképpen a májat. Napi oxidatív stresszel nézünk szembe, ami májproblémákat okoz. A LifeCup a vizet tiszta és egészséges vízzé varázsolja.

• A hidrogénben gazdag víz küzd az oxidatív stressz ellen;
• A hidrogén támogatja a májműködést és megakadályozza a vírusterhelést a krónikus “B” típusú hepatitisben szenvedő betegeknél;
• A máj gyorsan regenerálódik, és visszatér a normál működéséhez;

A LifeCup H800 működési elvei

Az üveg Tritan-ból készült, amely egy Németországban gyártott innovatív anyag.
Ez az anyag nem tartalmaz BPA-t (biszfenol A), megfelel az egészségére vonatkozó legmagasabb minőségi előírásoknak.
Az üveg ellenáll az ütéseknek, és idővel sem sárgul meg.
Ezt az anyagot palackok gyártására is használják, toxikus hatás nélküli.
Az anyag környezetbarát a nemzetközi élelmiszer -minőségi előírások szerint készült.
Az üveg alján található akkumulátor segítségével működik.
Belsejében két titánlemez van rögzítve, amelyek platinával vannak bevonva, ezek felelősek az elektrolízis folyamatáért, majd 3000 PPB koncentrációjú molekuláris hidrogénné (H2) alakítják át a vizet.
A LifeCup Molekuláris H800 rendelkezik egy hidrogén ki/be kapcsoló gombbal.
Amikor a víz hidrogénezési funkciója aktív, az intelligens tisztítás “SmartCleaning” is működik a kék fény segítségével.
CE és FCC minősítésű termék.

Molekuláris hidrogén intézet

A Molekuláris Hidrogén Intézet (MHI) egy non-profit tudományos szervezet, amelyet vezető nemzetközi kutatók (lásd tanácsadó csoportunk) támogatnak a hidrogén tanulmányozásában. Három fő célunk van:

 • Vizsgálja a molekuláris hidrogén mechanizmusait és fő felhasználhatóságát, részt vesz klinikai vizsgálatokban a benne rejlő hatások feltérképezése érdekében.
 • Együttműködik más egyetemekkel, intézményekkel és kutató szervezetekkel.
 • A molekuláris hidrogénkutatás és terápiák alkalmazásának népszerűsítése.
 • Átfogó forrás biztosítása a kormányzati szervek, orvosi és tudományos szakemberek/szervezetek számára
 • Vizsgálja a molekuláris hidrogén mechanizmusait és fő felhasználhatóságát, részt vesz klinikai vizsgálatokban a benne rejlő hatások feltérképezése érdekében.

Együttműködik más egyetemekkel, intézményekkel és kutató szervezetekkel.

 • A molekuláris hidrogénkutatás és terápiák alkalmazásának népszerűsítése.
 • Átfogó forrás biztosítása a kormányzati szervek, orvosi és tudományos szakemberek/szervezetek számára.

LifeCup H800

Megnevezés: LifeCup Molekuláris H800;
Kapacitás: 230 ml;
Üveg anyaga: Nem mérgező Tritan;
ORP: -800mW
Hidrogénkoncentráció: 3000 PPB;
Anyag: élelmiszeripari PC/Platinum/PEM membrán (USA)
Technológia: SPE/PEM;
Akkumulátor: 750 mha lítium;
Hidrogénezési program: 5 perc
Hidrogén belégzési program: 5 perc
Vízhőmérséklet: 0-55 fok.
Tápellátás: DC5V/2A
Mérete: 196×60 mm
Minősítés: CE, RoHS
Teljesítmény: 10W;
Súly: 300 g;
2 év garancia;

 • positive review  Plasma e super ok m a ajutat mult pentru durerea de spate și generatorul de ozon e super sant foarte mulțumită de toate produsele recomand cu drag pagina și produsele 🙏🏽🥰

  Niko Rujan Avatar Niko Rujan
  04/04/2021

  positive review  De curand am achiziționat Piramida PlasmaThor Aqua. După doua săptămâni la consumul apei din piramida am simtit ca lucreaza pe plaman unde am probleme incat am simptomele unei viroze, si un pic febrila si expectorez fff mult plus ca mucozitatile par tare vechi. Sunt diagnosticata cu bronsiectazie de 10 ani si doctorii spun ca asa traiesc si asa mor, nu exista vindecare. Am incercat n produse naturiste inclusiv apa kangen care m au ajutat dar nu suficient Din prima zi am expectorat fff mult unele secretii sunt sigura ca erau acumulate de mult ca erau diferite, chiar pietrificate Sunt convinsa ca apa face hidratare si detoxifiere foarte profunda Apa a curatat plamanul meu bolnav de 15 ani cred, ce n a facut o nimic pana acum. Sa cititi ce inseamna bronsiectazie Nu am nici un interes sa mint. Am inceput dimineata sa ma trezesc fara sa mai tusesc asa mult si expectorez mult mai putin. Am uitat sa spun ca nu mai sunt nici friguroasa de cand beau apa După trei săptămâni a fost prima dimineata cand am reînceput sa respir cu ambii plamani! “ Am pus un plic de ceai in apa de piramida si de patru zile inca nu a fermentat.adica apa nu s a schimbat Decat s a colorat de la ceai un pic Nu am cuvinte sa va multumesc

  Rodica Enache Avatar Rodica Enache
  05/05/2020

  positive review  Recomand compresele cu plasma, deoarece leam folosit pentru durerile lombare și m-au ajutat foarte mult.

  Butuza Istvan Avatar Butuza Istvan
  09/04/2021
 • positive review  Din întâmplare am primit cadou o brățară Plasmă Thor la început fiind destul de rezervată în a crede în astfel de energii . Contrar așteptărilor mele chiar iti transmite ceva ,ceva plăcut,calm,bine si liniștitor. Ma gandesc sa mai achizitinez una și chiar să le fac cadou prietenelor mele cu ocazia martisorului. Si intrând pe site-ul lor am vazut si aceea piramida care mi se pare fascinantă și abia astept sa ii descopăr proprietățile. Cam atat deocamdată,revin cu noile impresii după noi achiziții Plasmă Thor.

  Myrela Robu Avatar Myrela Robu
  28/01/2021

  positive review  Recomand cu încredere compresa Plasma Thor! Folosesc de mult timp compresa împreună cu familia, în funcție de durerile acuzate acestea s-au ameliorat și în unele cazuri au dispărut cu totul. Am avut un ganglion inflamat, am pus compresa seara iar pâna dimineața inflamația s-a retras și durerea a încetat. Pentru afecțiuni cronice ale coloanei vertebrale durerile se amelioreaza și dispar.

  Raluca Prodan Avatar Raluca Prodan
  04/04/2021

  positive review  am toate produsele și sunt super mulțumit recomand cu incredere

  Dragos Dan Avatar Dragos Dan
  09/04/2020
 • positive review  De aproximativ 10 luni am achizitionat piramida Plasma Thor Home. Am cumparat piramida pentru a o folosi la locul de munca. A fost folosita fara oprire. Sunt super multumit de beneficiile aduse de aceasta piramida. Efectele pe care le am simtit eu in tot acest timp a fost in primul rand de echilibru interior si o stare de buna dispozitie. In prezenta ei, apropiind palma de piramida se simte o furnicatura la o distanta de aproximativ 15 cm. Recomand cu incredere.

  Mihai Gavrila Avatar Mihai Gavrila
  05/05/2020

  positive review  Cunosc conceptul de aproximativ 1 an, timp în care am stat în preajma piramidelor, de 6 luni port 3 brățări, atât eu cât și familia și câinii mei bem apă cu plasmă, folosim compresele cu plasmă pentru diferite dureri și fiola de imunitate pentru energizarea apei. Suntem foarte mulțumiți de efecte!!! Recomand cu drag toate produsele Plasma Thor 1️⃣0️⃣0️⃣🔝

  Maria Pop Avatar Maria Pop
  17/08/2020

  positive review  Brățările functionează uimitor de bine,am purtat tot felul de bratati magnetice cu efecte medicale dar nici unele nu sau ridicat la nivelul celor plasma tor.Eu sufar de o alergie si un colon iritabil de când le folosesc am o stare psihica mai bună(o pace) si digestia este imbunatatina efectele le-am obtinut mai stabile c-am intr-o lună de zile.Cât despre eprubetele plasma thor eu am observat că apa facuta cu eprubeta food mi-a redus considerabil gastrita si refluxul gastric.Cât despre piramidă ,este foarte bine făcută in sensul că simnti că te armonizeaza ,si nu crează stari de agitatie daca este folosită in continu ca alte piramide ,care au montate tot felul de fispozitive radionice.Eu recomand cu sinceritate produsrle acestea sunt facute chiar pentru aceasta perioadă in care avem un stress continu și nu reușim să īl indentificăm.

  Ilie Cristinel Avatar Ilie Cristinel
  06/02/2021
 • positive review  Am auzit de tehnologia Plasma Thor de aproximativ 1 an. De curand mi-am achiziționat 3 brățări cu plasma : pt imunitate, Antizaharuri si co2 cu mg., o eprubetă cu Plasmă pentru Imunitate pentru energizarea apei de băut . Produsele sunt foarte benefice , am mai multa vitalitate si am o stare generala de bine Recunosc ca si eu am fost sceptică la început cand am auzit de astfel de produse . Acum m-am convins si recomand aceste produse !

  Bilschi Elena Avatar Bilschi Elena
  06/05/2020

  positive review  Ma numesc Salomia, am 67 de ani, simt ca mi se incalzeste locul unde e compresa si durerea inceteaza. Am folosit-o pentru durerea de genunchi, umar si sold, eu am discopatie lombara si discopatie cervicala. Am recomandat-o prietenelor mele si au folosit-o cu succes si ele. O recomand cu incredere!

  Sugar Salomia Avatar Sugar Salomia
  04/04/2021

  positive review  Am cumpărat zilele trecute o brățară pt imunitate și o piramida Plasma Thor Home. Sunt foarte mulțumită de produse sunt cu adevărat speciale și unicate. Recomand ***** Mulțumesc!

  Vasile Mihu Mihaela Avatar Vasile Mihu Mihaela
  25/04/2020
 • positive review  Am probleme de santate de multi ani. Din prima zi in care am purtat bratarile, m-am simtit mult mai bine si plina de energie. Am mare incredere in aceste produse si abia astept sa folosesc si plasma dupa indicatiile date de domul Florin. Sunt descisa la aceste produse regeneratoare deoare medicamentele de sinteza au multe contraindicatii si mi-au facut rau.Va multumesc din suflet.

  Adriana Potirniche Avatar Adriana Potirniche
  23/05/2020

  positive review  In urma unui accident am ramas cu dureri de oase si articulatii la schimbarea vremii. De fiecare data folosesc compresa plasmathor pentru a-mi alina durerea si functioneaza foarte bine. Recomand cu cea mai mare incredere aceasta compresa.

  Dobye Cezar Avatar Dobye Cezar
  04/04/2021

  positive review  Bună ziua. După operația de hernie de disc mi sa recomandat compresa cu plasmă. Am început să folosesc și sunt foarte mulțumită de rezultate. Recomand cu încredere la toată lumea. Încercați nu veți regreta!

  Butuza Tövissy Ibolya Avatar Butuza Tövissy Ibolya
  07/04/2021

További információk

Modell

Fehér, Arany rózsaszín

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„Csésze/Inhalátor víz ionizálásra és hidrogénezésre – Life cup H800, ORP-800 mV, 3000 ppb” értékelése elsőként