Plazmathor Konduktív Matrac Jógázásra

Plazmathor Konduktív Matrac Jógázásra

44.220,00 Ft

In stock

44.220,00 Ft

Jógás Matrac – Konduktív PlazmaThor segíti a szervezetet abban, hogy saját erejéből egyensúlyi állapotba kerüljön, ellazítja, egyensúlyba hozza, jó közérzetet biztosít számára, tökéletes a meditációhoz, jógához vagy imához, a szőnyegen kapcsolódhat a föld energiájához

Annak érdekében, hogy a földdel történő kapcsolatot a modern ember igényeihez igazítsák, a Plazmathor csapata olyan módszert javasol, amellyel a föld energiája közvetlenül az emberek otthonába, meditációs szobákba kerülhet. A vezetőképes matrac teljesen feltölti a Föld gyengéd energiájával sportolás vagy meditáció közben.

ELLENJAVALAT: Nincs

KORLÁTOZÁSOK: hosszabb idő szükséges a test egyensúlyának megteremtéséhez

A csomag a következőket tartalmazza:

 • 1 Jógaszőnyeg 61cm x 183 cm, 5mm;
 • 1 Csatlakozó 4 méter hosszú kábellel
 • 1 Hátizsák típusú huzat
 • 1 Kézikönyv
Kosár

Leírás

Konduktív PlazmaThor – Jógamatrac földeléssel

Mielőtt bemutatnánk a Plazmathor Konduktív termékek részleteit és jellemzőit, szeretnénk leírni, hogyan működik a földelés, és milyen előnyei vannak az Elme-Test-Lélek számára

Jógás Matrac – Konduktív PlazmaThor segíti a szervezetet abban, hogy saját erejéből egyensúlyi állapotba kerüljön, ellazítja, egyensúlyba hozza, jó közérzetet biztosít számára, tökéletes a meditációhoz, jógához vagy imához, a szőnyegen kapcsolódhat a föld energiájához

 

A PlazmaThor Konduktív matrac TPE anyagból készült, ez az anyag a test számára biztonságos. A felső, vezető rétegébe vezetőképes szén pigmentet fújnak. A szén az oxigén után a második legnagyobb mennyiségben előforduló elem az emberi szervezetben. A szén elektromosan vezető, és a föld energiáját átvezeti a földelt kábelről a testre.

A matrac egy földelt kábelhez csatlakozik (tartozékban megtalálható) egy kapoccsal, a kábel pedig a földelt adapterhez csatlakozik, amelyet egy földelt aljzatba kell csatlakoztatni.

Képzeljék el, hogy az önök lakása egy olyan energiaforrással van ellátva, amelyiket egyszer töltötték fel. Az energiaforrás minden világítási, fűtési, hűtési, főzési, különféle készülékek tápellátását és elektronikus kommunikációs igényeit kielégíti. Ahogy az energiaforrás lemerül, az összes szolgáltatás használhatatlanná válik, és otthona hamarosan lakhatatlan lesz.

Képzelje el most, hogy van egy ház, ahol 7,3 milliárd ember él, és azt a házat is egyetlen akkumulátor táplálja: a Föld – a Világűr. Ez egy energiatároló rendszer, amelyet több száz millió év alatt állítanak elő fotoszintetikus növények. A folyamat során a diffúz és rossz minőségű napenergiát koncentrált és jó minőségű vegyi energiává alakították át szerves vegyületeken alapuló, biomassza formájában, illetve sokkal fenntarthatóbb formában, fosszilis formában: olaj, gáz és szén.

Earthing – közvetlen földelés

Az “earthing” fogalmát eredetileg Clint Ober vezette be 1989-ben. Ez azt jelenti, hogy a bolygó felszínén mezítláb sétálva közvetlen kapcsolatot teremtünk a bolygó “bőrével”.

Clint Ober egy parkban a padon ülve vette észre, hogy minden ember cipője gumi vagy műanyag talpú, és ezek az anyagok elszakítanak minket a szabad elektronok testünkbe való bejutásától. A Föld felszíne elektromosan feltöltött, és folyamatosan felfelé tolja az elektronokat testünk felé vagy abba bele. Ez akkor történhet meg, ha ezt az áramlást nem akadályozza meg a cipő műanyag vagy gumi talpa, ami elszigetel bennünket ettől a jótékony hatástól.
Ezek a szabad elektronok (negatív töltésű) valószínűleg az emberiség által ismert legerősebb antioxidánsok, semlegesítik a pozitív töltésű szabad gyököket.
Tehát ezek az elektronok:

1.Segítik a szervezetet gyulladás esetén;
2.Szorgalmazzák a szövetek helyreállítását és enyhítik az izomfájdalmat;
3.Kevésbé viszkózussá teszik a vért;
4.Beállítják a pulzusszámot;
5.Nyugtatják az idegrendszert;
6.Javítják a sérült DNS-t és a szabad gyökök okozta mutációkat
és számos egyéb jótékony hatással van egészségünkre. Ez is megmagyarázhatja, hogy a szinte állandóan mezítláb járó őslakosok miért nem szenvednek a „modern” betegségeinktől.

ELŐNYÖK: ez a módszer mind megelőző célból (profilaktikus), mind meglévő betegségek esetén előnyös lehet minden ember számára, finoman és hatékonyan hat az energiaegyensúly felborulására, nem zavarja a gyógyszereket (az orvos által előírt gyógyszereket továbbra is szedheti), javítja az immunrendszert, aktiválja a vér-, nyirok- és energetikai keringést, kiüríti a szervezetből a méreganyagokat, elősegítve a működés, illetve az energiakiegyensúlyozatlan szerv helyreállítását, endorfinokat (hormonokat) szabadít fel, amelyek boldogságérzetet keltenek.

– Neuropszichiátriai betegségek: stressz, szédülés, migrén, álmatlanság, krónikus fáradtság, érzelmi instabilitás, depresszió, szorongás, pánikrohamok
– Endokrin betegségek: pajzsmirigy, mellékpajzsmirigy (kalciumvesztés), mellékvese;
– Fül-, orr- és torokbetegségek (FOT): nátha, arcüreggyulladás, hörghurut, asztma,
– Bőrgyógyászati betegségek: akne, pikkelysömör;

Használja naponta a Plazmathor Konduktv jógaszőnyeget, és elektronokat fog tudni tárolni a testében, amiket bármikor felhasználhat majd ha traumát szenved, minden olyan helyen, ahol szabad gyök képződhet.

Hogyan végezzünk közvetlen földelést?

Nyilvánvalóan a legegyszerűbb, legolcsóbb és leghatékonyabb módszer a mezítláb járás. Bőrünk kitűnő energiavezető. Bármelyik testrészünkkel megérinthetjük a talajt, hogy szabadgyököt adjunk le, de a talpunk közepén van egy speciális pont, amelyet az akupunktúrás szakemberek “Rinichi 1”-nek (R1) neveznek. Ez a különleges pont összeköti az akupunktúra összes meridiánját, így segíti a tellurenergia gyors terjedését szervezetünkben, tehát az előnyök sokrétűek.

A talpunkon is megtalálhatóak a segédenergia központok, “másodlagos csakrák” hálózata, és ezek egyik célja a fizikai test normál működése következtében a szervezetben keletkező energiaáramlások levezetése.
Vannak jó energiavezető felületek, mint például homok, fű, csupasz föld vagy kerámialapok, agyagból és olyan felületek, amelyek nem engedik az energia áramlását, például gumi, műanyag, fa, aszfalt, vinil, szurok vagy makadám. A cement vagy a tégla csak akkor lehet jó vezető, ha nem festett vagy szigetelt felület.
A közvetlen földelés nem feltétlenül kezelés vagy gyógymód, de minél többet gyakoroljuk, annál egészségesebbek leszünk. Főleg, ha tömbházakban, magasabb emeleteken lakunk, minél magasabban vagyunk, annál jobban elkülönülünk a Föld felszínétől és akkor ez a gyakorlat létfontosságúvá válik.
Ha több időt töltünk a házban vagy télen, munka vagy alvás közben a földelésre termékek sokaságát használhatjuk: papucsokat, párnákat, matracokat, lepedőket, amiket a házunk konnektorának földelésére csatlakoztathatunk, hogy a tellúr energia keringjen a testünkön keresztül.
Számos tanulmány bizonyítja a közvetlen földelés előnyeit, elolvashatja például David Woolfe, Dr. James Oschman vagy Clinton Ober tanulmányait és kutatási eredményeit, hogy csak néhányat említsünk a terület iránt érdeklődők közül.

Grounding – kiegyensúlyozás a földelés által

Azzal kapcsolatban, hogy hogyan kapcsolódunk a szeretett bolygónkhoz van egy másik szempont is. Míg az “earthing” vagy a közvetlen földelés testünk fizikai szintjére hat, addig a “grounding” vagy a földelés kiegyensúlyozása inkább a mentális, érzelmi és spirituális megközelítést jelenti.

A “grounding” azt jelenti, hogy energetikai kapcsolatot jelent a testünkkel, teljes tudatában levése annak, ami a jelen pillanatban történik. A „földelt” ember olyan, mint egy csatorna a fény számára, amely lehetővé teszi, hogy Felsőbb Énje átáramoljon rajta.

Ez azt jelentené, hogy a külső körülményektől függetlenül sikerül kiegyensúlyozott állapotban, a Felsőbb Énünkhöz igazodva maradnunk, vagyis nem engedjük, hogy egónk irányítsa a reakcióinkat, vagy saját magunk „megakasztjuk” önmagunkat.

Miért említettem az egót ebben az összefüggésben? Mert az ego az, aki gondolatainkat a jövőbe viszi, vagy a múltba taszítja, hogy mindig gondolkodhassunk:

 • Vagy mi történhet a jövőben, vagy mit szeretnénk, ha megtörténhetne, mi romolhat el, hogyan kell reagálnunk bizonyos körülmények között, ha megtörténtek….
 • Vagy éppen ellenkezőleg, megbánni múltbeli tetteit, elítélni magunkat és másokat azért, amit a múltban valamikor megtettünk vagy nem tettünk…

A földelés mindenekelőtt azt jelenti, hogy a jelen pillanatban vagyunk és tudatosak vagyunk!

Az ”earthing” jelensége, amelynek megfelelője magyarul a “földelés”, a test összekapcsolása a Föld energiamezejével. A kutatások azt mutatják, hogy ez a kapcsolat a Földdel számos egészségügyi előnnyel jár.

A földelés olyan állapot, amely nélkül egészségünk hiányban szenved. A modern lábbelik jelenleg már nem teszik lehetővé számunkra a természetes kapcsolatot a Földdel. Már évtizedek óta nem beszélhetünk a mezítláb járásról az utcán.

Miért fontos a földelés?

A Földhöz hasonlóan testünk is vízből és ásványi anyagokból áll, ennek köszönhetően kiváló elektronvezető. A Föld felszínén jelenlévő szabad elektronok könnyen átkerülnek az emberi testbe akkor, ha közvetlen érintkezés történik.

A körülöttünk lévő környezetben megtalálható magas elektromágneses sugárzás megzavarja a szervezet megfelelő működését. A földeléssel a sugárzás káros hatásai jelentősen csökkennek, így a test védve van a Föld hatalmas elektromos sugárzásától. Így egyre több pozitív ionnal töltődünk fel. Ha nincs kapcsolat a Föld energiamezőjével, ez a sugárzás szennyezi a létfontosságú mezőnket, és megzavarja az elektronokat a testben.

A szabad elektronok jótékony hatásai közé tartozik a szívritmus szabályozása, a bőr elektromos ellenállásának csökkenése, és a gyulladás csökkenése. Dr. Oschman, a Pittsburghi Egyetem munkatársa elmagyarázta, mi történik akkor, ha traumát szencedünk el annak érdekében, hogy tudományosan megértsük a földelést, és hogy a földelés milyen hatással van a gyulladásos reakciókra. Dr. Oschman az energiagyógyászat szakértője, a biológia doktora, biofizikát végzett, számos könyv szerzője az energiagyógyászat biofizikájáról, széleskörben elismert a szakember.

“Még a legkisebb zúzódásra is az immunrendszer azonnal reagál és neutrofileket (fehérvérsejteket) küld az adott helyre. A neutrofilek szabad gyököknek nevezett reaktív oxigénfajtákat (SRO) választanak ki. Ezek nagyon fontos molekulák, amelyeknek az a küldetése, hogy pusztítsanak; egyfajta Pac-Man-félék. Ha a baktériumok a testen keresztül bejutnak a bőrbe, ezek a szabad gyökök nagyon gyorsan elpusztítják őket. Ha vannak sérült sejtek, akkor a szabad gyökök azokat is elpusztítják, teret engedve az egészséges sejtek mozgásának és a szövetek helyreállításának.

Mindez gyulladásos válaszként ismert, amelynek öt jellemzője van: fájdalom, bőrpír, melegség, mozgásképesség elvesztése és duzzanat.

Amit felfedeztem és nagyon fontos, hogy a gyulladásos válasz nem szükséges. A gyulladás, amelyet az orvostudományban a gyógyulási folyamat fontos részének tekintenek, valójában egy műtermék, amelyet a szövetekben lévő szabad elektronok hiánya okoz. Trauma esetén a neutrofilek reaktív oxigénfajtákat (ORS) szállítanak az érintett területre, de ezeknek a szabad gyököknek egy része elérheti a környező egészséges szöveteket, károsítva azt. Valójában ez okozza a gyulladásos választ.”

A “földeléssel” kapcsolatos kutatások azt találták, hogy ha mezítláb közvetlenül a földön állunk, miután megsérültünk, a földből származó szabad elektronok behatolnak a testbe, és szétterjednek a szöveteken, megakadályozva a túlzott gyulladásos reakciót. Bármely szabad gyököt, amely eléri az egészséges szövetet, a rendelkezésre álló elektronok azonnal elektromosan semlegesítik.

„Tehát a földelés megvédi a testet az általam „járulékos károsodásnak” mondott következménytől” – mondja Dr. Oschman. “Szövetkárosodás az adott terület közelében nem fordulhat elő, de ha előfordul, azért történik, mert elszakadtunk a talajtól azzal, hogy gumit és műanyagot helyeztünk a lábunk és a talaj közé.”

Annak érdekében, hogy a földelést hozzáigazítsák a modern életmódhoz, a szakemberek megtalálták a módját, hogy a földenergiát közvetlenül az emberek otthonába vigyék. Így jelentek meg a párnahuzatok, a PlasmaThor Konduktív lepedők, amelyekkel alvás közben kapcsolódhatunk a föld energiájához, számítógépes prések, amelyek munka közben a lábunkra helyezhetők, vagy a papucsok, amelyeknek a talpában olyan anyag található, amely lehetővé teszi az R1 pont és a talaj összeköttetést.

David Wolfe, az alternatív gyógyászat ismert alakja, a földelés erős támogatója élő kísérletet végzett egy előadás során. A teremben tartózkodó 20 embert egy elektromos kábel kötötte össze a föld energiájával, amelynek egyik vége a földbe volt vezetve. 80 perc elteltével a résztvevők vérét összegyűjtötték és elemezték, majd élőben vetítették ki, és a helyszínen elmagyarázták. Az eredmények meggyőzőnek bizonyultak.

Földelés, öregedésgátló stratégia

Az öregedési folyamatokkal kapcsolatos egyik fő elmélet a szabad gyökök elmélete. Eszerint az öregedés a szövetek szabad gyökök hatására bekövetkező progresszív leromlása miatt következik be. Ha nem tudjuk teljesen megakadályozni a szabad gyököket a szervezetben, akkor is juthatunk elegendő antioxidánshoz ahhoz, hogy a szabad gyökök ne okozzanak mellékhatásokat. A földelés segíthet elérni a szabad gyökök/antioxidáns elektronok optimális arányát, jelentősen hozzájárulva az egészség megőrzéséhez.

Háromféle almodell magyarázza a szabad gyökök hatására bekövetkező öregedési folyamat megjelenését:

 1. A szabad gyökök okozta DNS-károsodás/mutáció elmélete
 2. Mitokondriális elmélet

A mitokondriumokban – “sejtgyárakban” – zajló anyagcsere-folyamatok nyomán melléktermékként jelennek meg a szabad gyökök. Idővel ezeknek a szabad gyököknek a hatására a mitokondriumok leromlanak és önmegsemmisülnek, ami gyorsan a sejtek halálához vezet.

 1. A fehérjekeresztezés elmélete, amely a bőr ráncainak megjelenését is magyarázza. A fehérjék összetapadnak, csökkentve az enzimek hatékonyságát. “Biofizikai és sejtbiológiai tanulmányaim azt mutatják, hogy a testet egy félvezető “szövetből” tervezték, amely a testben mindent összeköt, beleértve minden sejt belsejét is” – mondja Dr. Oschman.

„Élő mátrixként hivatkozom erre a rendszerre. A lábunk aljába belépő elektronok bárhová eljuthatnak a testben. Így minden olyan helyen, ahol szabad gyökök keletkeznek, a közelben elektronok lesznek, amelyek semlegesíthetik azokat. Ily módon megelőzhető az összes öregedéshez vezető folyamat: a mitokondriális károsodás, a fehérjék megtapadása és a mutáció vagy genetikai károsodás. A teljes vezető szerkezet lényegében egy antioxidáns védelmi rendszer, amely testünk minden részében jelen van.

Tehát amikor mezítláb sétálsz közvetlenül a földön, akkor elraktározod a tested által tárolt elektronokat, amelyek minden olyan ponton elérhetőek, ahol szabad gyök képződik, például ütéskor.”

Jótékony hatások a vérre

Egy másik nagyon fontos megállapítás a földeléssel kapcsolatban, hogy fluidizálja a vért, ezáltal kevésbé viszkózus. Ez a megállapítás erősen jótékony hatással lehet a szív- és érrendszeri betegségekre, amelyek jelenleg a vezető halálokok. A szív- és érrendszeri betegségek gyakorlatilag minden aspektusát összefüggésbe hozták a magas vérnyomással.

A Dr. Oschman vezette kutatócsoport a potenciális zéta nevű módszerrel értékelte a vér viszkozitását. A módszer magában foglalja a vörösvértestek elektromos potenciáljának mérését oly módon, hogy meghatározzák, milyen gyorsan vándorolnak az elektromos térben.

Úgy tűnik, hogy földelés esetén, a zéta-potenciál gyorsan növekszik, ami azt jelenti, hogy a vörösvértestek felületén nagyobb elektromos töltés van, ami eltávolítja őket egymástól. Ezáltal a vér hígabb lesz, és könnyebben áramlik. A vérnyomás is jelentősen csökken. Ennek egy másik nyilvánvaló következménye, hogy az egymástól való távolság miatt a vörösvértestek megakadályozzák, hogy összetapadjanak és vérrögök képződjenek. Ily módon jelentősen csökken a tüdőembólia, valamint a többinfarktusos demencia kockázata, amelyet az agy mikrokoagulációja miatti agyszöveti károsodás okoz.

Az egészséges szövetekben lévő szabad gyökök azonnal semlegesítődnek. Ennek az az oka, hogy az elektronok negatívak, míg a szabad gyökök pozitívak, így kioltják egymást.

A dugót az aljzathoz kell csatlakoztatni (a dugó tűi műanyagból készültek).

Csak a jóga – Plasmathor Konduktív matrackészlet kábelét és csatlakozóját használja.

A csomagban található ellenőrző eszközzel ellenőrizheti, hogy aljzatai földeltek-e. Elvileg minden háznak és lakásnak földelt aljzattal kell rendelkeznie.

A legjobb földelés és vezetőképesség érdekében a bőrrel közvetlen érintkezés szükséges.

 

MÁS KÁBEL VAGY DUGÓ HASZNÁLATA TILOS!

Szakemberek által végzett vizsgálatok.

Egy 2014-es tanulmány először dokumentálta a véráramlás javulását, ami azt bizonyítja, hogy a Föld gyorsan impulzusokat kelt a szervezetben a gyulladás csökkentésére, nagyon rövid, körülbelül 3-4 nap alatt.

ELLENJAVALLAT: Nincsenek.

 

KORLÁTOZÁSOK: hosszabb idő szükséges a test egyensúlyának megteremtéséhez

A csomag a következőket tartalmazza:

 • 1 jógaszőnyeg 61 cm x 183 cm, 5 mm;
 • 1 dugó 4 méter hosszú kábellel;
 • 1 hátizsák típusú huzat;
 • 1 Kézikönyv

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„Plazmathor Konduktív Matrac Jógázásra” értékelése elsőként