Billentyűzet- és egérpad földeléssel

Billentyűzet- és egérpad földeléssel

32.160,00 Ft

In stock

32.160,00 Ft

Billentyűzet- és egérpad – A PlazmaThor Konduktív megvédi Önt a számítógép sugárzásától, segít a szervezetet egyensúlyba hozni, ellazítja, kiegyensúlyozza, jó közérzetet nyújt.

ELLENHAVALLAT: Nincs.

KORLÁTOZÁSOK: hosszabb időre van szükség a szervezet kiegyensúlyozására
A csomag a következőket tartalmazza:

 • 1 Billentyűzet- és egérpad 25cm x 71 cm, 2mm;
 • 1 Csatlakozó 4 méter hosszú kábellel;
 • 1 Használati utasítás
Kosár

Leírás

Konduktív PlazmaThor – Billentyűzet és egérpad Földeléssel

Mielőtt részleteznénk és ismertetnénk a Földeléses PlazmaThor Billentyűzet- és egérpadot, szeretnénk leírni, hogyan működik a földelés, és milyen előnyökkel jár a Elme-Test-Lélek számára

Billentyűzet- és egérpad – A PlazmaThor Konduktív megvédi Önt a számítógép sugárzásától, segít a szervezetet egyensúlyba hozni, ellazítja, kiegyensúlyozza, jó közérzetet nyújt.

Annak érdekében, hogy a földelést a modern ember igényeihez igazítsák, a Plazmathor csapata olyan módszert javasol, amellyel a föld energiája közvetlenül az emberek otthonába vagy irodájába kerülhet. Ennek segítségével teljesen feltöltődhet a Föld lágy energiájával.

A PlazmaThor Konduktív Pad TPE anyagból készült, ez az anyag biztonságos a szervezet számára. Ennek a fölső rétegébe bevezetődik egy konduktív pigment szén elem. A szén az oxigén után a második leggyakoribb elem az emberi szervezetben. A szénnek elektromos vezetőképességű tulajdonsága van, amellyel a föld energiáját vezeti a testétől a földelt kábelig.

A pad egy kapcsolón keresztül csatlakozik a földelt kábelhez (tartalmazza), a kábel pedig a földelt adapterhez, amelyet a földelt aljzathoz csatlakoztat.

Ez a pad akkor is hasznos, ha eá akarja tenni a lábát pihentetés céljából.

Kezdetnek képzelje el, hogy otthonát egyetlen akkumulátor táplálja, amelyet csak egyszer töltöttek fel. Az akkumulátor minden igényt kielégít a világítás, a fűtés, a hűtés, a főzés, a különféle készülékek áramellátása és az elektronikus kommunikáció területén. Ahogy az akkumulátor lemerül, mindezek a szolgáltatások megszűnnek, és otthona lakhatatlanná válik.

Most képzelje el, hogy van egy ház, amelyben 7,3 milliárd lakos él, és ezt a házat is egyetlen akkumulátor táplálja: Föld – Világűr. Ez egy energiatároló rendszer, amelyet több száz millió év alatt állítottak elő fotoszintetikus anyagok. E folyamat során a diffúz és rossz minőségű napenergiát szerves vegyületeken alapuló, koncentrált és kiváló minőségű kémiai energiává alakították át, és ideiglenesen biomassza formájában tárolták, és sokkal fenntarthatóbb formában, fosszilis formában, tüzelőanyagok formájában: olaj, gáz és szén.

Earthing – közvetlen földelés

Az “earthing” fogalmát eredetileg Clint Ober vezette be 1989-ben. Ez azt jelenti, hogy közvetlen érintkezésben van a bolygó “bőrével”, amikor mezítláb jár a felszínén.

Clint Ober egy parkban egy padon ülve észrevette, hogy minden ember cipője gumi vagy műanyag talppal rendelkezik, és ezek az anyagok meggátolják a szabad elektronok természetes átvitelét a testünkre. A Föld felszíne elektromos töltésű, és folyamatosan tolja fel az elektronokat a testünkön keresztül. Ha ezt az áramlást a cipő műanyag vagy gumi talpa, ami elszigetel bennünket ettől a jótékony beáramlástól, nem akadályozná meg.

Ezek a szabad elektronok (negatív töltésű) valószínűleg a legerősebb antioxidánsok, amelyeket az emberiség ismert, semlegesítik a pozitív töltésű szabad gyököket.

Tehát ezek az elektronok:

 1. Segíti a szervezetet gyulladás esetén;
 2. Sürgeti a szövetek helyreállítását és enyhíti az izomfájdalmakat;
 3. A vért kevésbé viszkózussá teszi;
 4. Beállítja a pulzusszámot;
 5. Nyugtatja az idegrendszert;
 6. Javítja a sérült DNS-t és a szabad gyökök által okozott mutációkat és sok más jótékony hatással van az egészségünkre. Ez megmagyarázhatja azt is, hogy az őslakosok, akik szinte állandóan mezítláb járnak, miért nem szenvednek “modern” betegségeinkben.

ELŐNYEI: hasznot húzhat ebből a módszerből minden ember, aki akarja, mind profilaktikus (megelőző) célokra, mind meglévő problémák kezelésére, finoman és hatékonyan jár el az energia -egyensúlyhiány ellen, nem befolyásolja gyógyszerek szedését (a gyógyszereket továbbra is az orvos receptje szerint szedheti), javítja az immunrendszert, aktiválja a vér-, nyirok- és energetikai keringést, eltávolítja a méreganyagokat a szervezetből, elősegíti az energetikailag kiegyensúlyozatlan szerv működésének helyreállítását, endorfinokat (boldogsághormonokat) szabadít fel), amelyek a boldogság érzéséért felelnek.

Neuropszichiátriai rendellenességek: stressz, szédülés, migrén, álmatlanság, krónikus fáradtság, érzelmi instabilitás, depresszió, szorongás, pánikrohamok

Endokrin betegségek: pajzsmirigy, mellékpajzsmirigy (kalciumvesztés), mellékvese;

Fül-, orr- és torokbetegségek (ENT): rhinitis, sinusitis, bronchitis, asztma,

– Bőrgyógyászati ​​betegségek: pattanások, pikkelysömör;

Hogyan végezzük a közvetlen földelést?

Nyilvánvaló, hogy a legegyszerűbb, legolcsóbb és leghatékonyabb módszer a mezítláb járás. A bőrünk nagyon jó energiavezető. Bármely testrészünkkel megérinthetjük a talajt, hogy szabad gyököket szabadítsunk fel, de a talpunk közepén egy speciális pont található, amelyet az akupunktúrák “Vese 1” (R1) néven neveznek. Ez a különleges pont összeköti az összes akupunktúrás meridiánt, így elősegíti a tellúr energia gyors elterjedését szervezetünkben, így számos előnye van.

A talpunkon kiegészítő energiaközpontok hálózata, “másodlagos csakrák” találhatók, és egyik céljuk a fizikai a testben keletkező energiaáramok kisülésének elősegítése.

Vannak jó energiát vezető felületek, például homok, fű, csupasz föld vagy kerámialapok agyagból és olyan felületek, amelyek nem engedik át az energiát, például gumi, műanyag, fa, aszfalt, vinil, szurok vagy makadám. A cement vagy tégla csak akkor működhet jó vezetőként, ha nem festett vagy szigetelt felületek.

A közvetlen földelés technikája nem feltétlenül jelent kezelést vagy gyógyító eljárást, de minél többet gyakoroljuk, annál egészségesebbek leszünk. Különösen, ha tömbházakban, magasabb emeleteken élünk, minél magasabban vagyunk, annál jobban elkülönülünk a Föld felszínétől, és akkor ez a gyakorlat létfontosságúvá válik.

Télen, vagy ha hosszabb ideig tartózkodunk a házban, munka vagy alvás közben, sokféle földelő terméket használhatunk: papucsot, párnát, matracot, lepedőt, amelyekkel csatlakoztathatunk a házunkban található konnektor földeléséhez, hogy a tellurikus energia keringjen a testünkön keresztül.

Számos tudományos tanulmány bizonyítja a közvetlen földelés előnyeit, és elolvashatja például David Woolfe, Dr. James Oschman vagy Clinton Ober dolgozatait és tanulmányait, hogy csak néhányat említsünk ezen a területen tevékenykedők közül.

Grounding – kiegyensúlyozás földeléssel

Létezik egy másik megközelítési módja is annak, hogyan kapcsolódhatunk szeretett bolygónkhoz. Míg az “earthing” vagy a közvetlen földelés testünk fizikai szintjére utal, addig a “grounding” vagy a földelési egyensúlyozás inkább mentális, érzelmi és spirituális megközelítést jelent.

A „grounding” azt jelenti, hogy energetikai kapcsolatban állunk a testünkkel, és teljesen tisztában vagyunk azzal, ami a jelen pillanatban történik. A “földelt” személy olyan, mint egy csatorna a fény számára, amely lehetővé teszi, hogy felsőbb énje átfolyjon rajta.

Ez azt jelentené, hogy bármilyenek legyenek is a külső körülmények, sikerül középpontban maradnunk, kiegyensúlyozottnak maradnunk, és igazodnunk a Felsőbb Énünkhöz, ami azt jelenti, hogy nem engedjük egónknak, hogy irányítsa a reakcióinkat.

Miért említettem az egót ebben az összefüggésben? Mert az ego az, ami a gondolatainkat a jövőbe viszi, vagy a múltba tolja, hogy mindig azt gondoljuk:

Vagy mi történhet a jövőben, vagy mit szeretnénk, ha megtörténne, mi történhet rosszul, hogyan kell reagálnunk bizonyos körülmények között, ha azok megtörténnének… Vagy éppen ellenkezőleg: megbánni a múltbeli tetteket, elítélni magunkat és másokat azért, amit a múltban tettünk vagy nem tettünk…

A földelés mindenekelőtt azt jelenti, hogy a jelen vagyunk a pillanatban, és tudatosak vagyunk!

Az earthing jelensége, amelynek megfelelője magyarul a “földelés”, a test kapcsolatát jelenti a Föld energiamezejével. Ez a fajta kapcsolat a Földdel, a kutatások szerint számos egészségügyi előnnyel jár.

A földelés egy olyan állapot, amelynek hiányában az egészségünk szenved. A modern lábbelik nem teszik lehetővé számunkra a természetes kapcsolatot a Földdel. Ami az utcán való mezítláb járást illeti, nem lehet évtizedekről szó.

Miért fontos a földelés

A Földhöz hasonlóan testünk is vízből és ásványi anyagokból áll, ezért kiváló elektronvezető. A Föld felszínén lévő szabad elektronok könnyen átvihetők az emberi testbe, amíg közvetlen érintkezés lehetősége áll fenn.

A környezet az elektromágneses sugárzás gazdag forrása, amely megzavarja a test megfelelő működését. Földeléssel a sugárzás káros hatásai jelentősen csökkennek, így a test védve van a Föld hatalmas elektromos tömegétől. Így egyre több pozitív iont töltünk fel. Ha nincs kapcsolat a Föld energiamezőjével, ez a sugárzás szennyezi létfontosságú mezőnket, és megzavarja a test elektronjait.

A szabad elektronok jótékony hatásai közé tartozik a szívfrekvencia kedvező változása, a bőr elektromos ellenállásának csökkenése, a gyulladás csökkenése. Annak érdekében, hogy tudományos szempontból megértsük, mi is történik a testünkkel akkor, amikor földeléses állapotban vagyunk, Dr. Oschman, a Pittsburghi Egyetem munkatársa elmagyarázta. Dr. Oschman, az energiagyógyászat szakértője, a biológia doktora és biofizika végzettséggel rendelkezik, számos könyv szerzője az energiagyógyászat és biofizika témakörben, és széles körben elismert szaktekintély. “Még a legkisebb zúzódás esetén is, az immunrendszer azonnal reagál, és neutrofileket (fehérvérsejteket) küld az ütés helyére. A neutrofilek szabad gyököknek nevezett reaktív oxigénfajokat (ORS) választanak ki. Ezek nagyon fontos molekulák, amelyek feladata a pusztítás; egyfajta Pac-Man. Ha a baktériumok bejutnak a bőrön keresztül a testbe, ezek a szabad gyökök nagyon gyorsan elpusztítják őket. Ha sérült sejtek vannak, akkor a szabad gyökök is elpusztítják azokat, és teret hagynak az egészséges sejtek mozgásának és a szövetek helyreállításának.

Mindezeket gyulladásos válaszként ismerjük, amelynek öt jellemzője van: fájdalom, bőrpír, hő, mozgásvesztés és duzzanat.

Amit felfedeztem és rendkívűl fontos, hogy a gyulladásos válasz nem szükséges. A gyulladás, amelyet az orvostudományban a gyógyulási folyamat fontos részének tartanak, valójában egy műtermék, amelyet a szabad elektronok hiánya okoz a szövetekben. A traumák miatt a neutrofilek reaktív oxigénfajtákat (ORS) szállítanak az érintett területre, de ezek közül a szabad gyökök egy része elérheti a környező egészséges szöveteket, károsítva azt. Valójában ez okozza a gyulladásos választ.”

A “földeléssel” kapcsolatos kutatások arra az eredményre jutottak, hogy ha miután megütöttük vagy megsebesítettük magunkat, a csupasz talpunkat a földhöz érintjük, akkor a földből származó szabad elektronok belépnek a testbe, és elterjednek a szövetekben, megakadályozva a túlzott gyulladásos választ. Bármely szabad gyököt, amely eléri az egészséges szövetet, a rendelkezésre álló elektronok azonnal elektromosan semlegesítik.

“Tehát a földelés, a kapcsolat a Földdel, megvédi a testet az úgynevezett” járulékos károktól – mondja Dr. Oschman. “Szövetkárosodásnak nem szabadna előfordulnia az ütésterület környékén, de ez azért fordul elő, mert elváltunk a talajtól úgy, hogy gumit és műanyagot helyeztünk a lábunk és a talaj közé.”

Annak érdekében, hogy a földelést a modern életmódhoz igazítsák, a szakemberek megtalálták a módját, hogy a földenergiát közvetlenül az emberek otthonába vigyék.

Így jelentek meg a párnahuzatok, a PlasmaThor Konduktív Lepedők, amelyekkel alvás közben kapcsolódhatunk a föld energiájához, a szőnyegek, amelyekre számítógépes munka közben mezítláb ráléphetünk, vagy a papucsok, amelyeknek a talpán lévő anyaga lehetővé teszi a kapcsolatot az R1 pont és a Föld között.

David Wolfe, az alternatív gyógyászat ismert alakja és a földelés erős támogatója, egy élő kísérletet végzett egy prezentáció során. A szobában tartózkodó 20 ember elektromos kábel segítségével csatlakozott a föld energiájához, amelynek egyik végét a földbe temették. 80 perc elteltével a résztvevők vérét összegyűjtötték és elemezték, majd élőben vetítették és a helyszínen elmagyarázták. Az eredmények meggyőzőnek bizonyultak.

Földelés, öregedésgátló stratégia

Az öregedési folyamat egyik fő elmélete a szabad gyökök elmélete.

Ezen elmélet szerint az öregedés a szövetek progresszív károsodása miatt következik be, amelyet a szabad gyökök okoznak. Ha nem tudjuk teljesen megakadályozni a szabad gyökök megjelenését a szervezetben, akkor is vihetünk elegendő antioxidánst annak biztosítására, hogy a szabad gyökök ne okozzanak járulékos károkat.

A földelés segíthet a szabad gyökök/antioxidáns elektronok optimális arányának elérésében, jelentősen hozzájárulva az egészség megőrzéséhez.

Háromféle almodell létezik, amelyek a szabad gyökök hatására vezetik vissza az öregedést:

 1. A szabad gyökök miatti DNS károsodás/mutáció elmélete
 2. Mitokondriális elmélet

A mitokondriumok szintjén végbement anyagcsere folyamatok után – sejtes “gyárak” – a szabad gyökök melléktermékként jelennek meg. Idővel ezeknek a szabad gyököknek a hatására a mitokondriumok romlanak és elpusztulnak, ami gyorsan e sejtek halálához vezet.

 1. A fehérje keresztezés elmélete, amely megmagyarázza a ráncok megjelenését a bőrön. A fehérjék összetapadnak, csökkentve az enzimek hatékonyságát.

“A biofizikával és a sejtbiológiával kapcsolatos tanulmányaim azt mutatják, hogy a testet egy félvezető “szövetből” tervezték, amely összeköti a test minden pontját, beleértve az egyes sejtek belsejét is” – mondja Dr. Oschman.

“Ezt a rendszert élő mátrixnak nevezem. A lábunk aljába belépő elektronok bárhol elérhetik a testünket. Így minden olyan helyen, ahol szabad gyökök képződnek, elektronok lesznek a közelben, amelyek semlegesíthetik őket. Ily módon megelőzhető minden öregedéshez vezető folyamat: a mitokondriális károsodás, a fehérjeragadás és a mutáció vagy a genetikai károsodás. Az egész vezetőképes szerkezet lényegében egy antioxidáns védelmi rendszer, amely minden testrészünkben jelen van. Tehát, amikor mezítláb sétál közvetlenül a talajon, akkor a test felveszi és eltárolja elektronokat, és rendelkezésre áll majd minden olyan helyen, ahol szabad gyök képződik, például ütéskor.”

Jótékony hatások a vérre

Egy másik nagyon fontos megállapítás a földeléssel kapcsolatban az, hogy fluidizálja a vért, így kevésbé lesz viszkózus. Ez a felfedezés kedvező hatással lehet a szív- és érrendszeri betegségekre kezelésére, amelyek jelenleg a vezető halálokok. A szív- és érrendszeri betegségek szinte minden aspektusa összefüggésben áll a megnövekedett vér viszkozitással. A Dr. Oschman vezette kutatócsoport egy úgynevezett zéta nevű módszerrel értékelte a vér viszkozitását. A módszer magában foglalja a vörösvértestek elektromos potenciáljának mérését az elektromos mezőben történő vándorlásuk sebességének meghatározásával. Úgy tűnik, hogy földeléskor a zéta potenciál gyorsan növekszik, ez abban nyilvánul meg, hogy a vörösvértestek nagyobb elektromos töltéssel rendelkeznek a felületükön, és ez eltávolítja őket egymástól. Így a vér kevésbé less sűrű és könnyebben áramlik. A vérnyomás is jelentősen csökken. Ennek egy másik nyilvánvaló következménye, hogy kölcsönös távolságtartással a vörösvértestek megakadályozzák a csomósodást és a vérrögképződést. Ily módon a tüdőembólia, valamint a többinfarktusos demencia kockázata, amelyet az agyszövet károsodása okoz az agy mikrokoagulációi miatt, jelentősen csökken. Az egészséges szövetekben található szabad gyököket azonnal elektromosan semlegesítik. Ennek az az oka, hogy az elektronok negatívak, míg a szabad gyökök pozitívak, így kioltják egymást.

 

A csatlakozó a konnektorhoz van vezetve (a dugaszok műanyagból vannak).

Kizárólag a PlazmaThor Konduktív Pad kábelét és csatlakozóját használja

A csomagban található ellenőrző készülék segítségével ellenőrizheti, hogy az konnektorok földelve vannak -e. Elvileg minden háznak és lakásnak földelt konnektorokkal kell rendelkeznie.

A legjobb földeléshez és vezetőképességhez közvetlen érintkezés szükséges a bőrrel.

TILOS MÁSDAJTA KÁBEL VAGY CSATLAKOZÓ HASZNÁLATA!

ELLENHAVALLAT: Nincs.

KORLÁTOZÁSOK: hosszabb idő szükséges a test kiegyensúlyozására
A csomag a következőket tartalmazza:

 • 1 Billentyűzet- és egérpad 25cm x 71 cm, 2mm;
 • 1 Csatlakozó 4 méter hosszú kábellel;
 • 1 Használati utasítás

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„Billentyűzet- és egérpad földeléssel” értékelése elsőként