A legkeresettebb termékekPlazma piramisok

A Plasmathor Technológia, a Jövőnk Technológiája!

Az elmúlt időszakban az emberiség bolygószinten különböző változásokkal szembesül.

A klímaváltozás jelenti az egyik legnagyobb kihívást, amivel az emberiség jelenleg szembesül.

A mezőgazdaság kritikus helyzetben van, a pénzügyi rendszer bizonytalan, a SARS vírus egy olyan csapdába kényszerít bennünket, amelynek pusztító hatásai lesznek hosszútávon, s.a.m.d.

Az emberiségnek minden irányból szüksége van a változásra.

Az új plazmatechnológiák különböző tudósok fejlesztették ki annak érdekében, hogy segítse át az emberiséget azon a változáson, amelyekkel bolygószinten szembesül.

A plazmatechnológiát tudományosan bizonyította Merhan Keshe savant, ami az emberiség segítségére lesz a Mezőgazdaság, Szállítás, Élelmiszerellátás, Energiaszükséglet és az Egészség területén.

Bővebb információkért Keshe úr plazmatechnológiájával kapcsolatban látogasson el a következő ingyenes honlapra: https://keshe.foundation

Ebből a plazmatechnológiai tudásból kiindulva a romániai Plasma Thor kutatócsoport fejlesztette és integrálta Merhan Keshe plazmatechnológiáját a Hidrogéntechnológiába, Piramidológia és Info Energetikába, megalkotva a legújabb egyedi plazmakészülékeket, amelyek képesek minden élőlény energiaszintjének kiegyensúlyozására.

A plazmatermékek szoros kapcsolatban állnak a Világegyetem Harmóniájával, amely tulajdonképpen befolyásol minden élőlényt.

A PlasmaThor termékeket letesztelték különféle biorezonanciás berendezésekkel, amelyek világosan bebizonyították az előnyeit egy élőlényre nézve akkor, amikor interakcióba lép egy kibocsájtott plazmamezővel.

A plasmathor termékei megvásárolhatók a hivatalos honalunkról: www.plasmathor.hu