A legkeresettebb termékekPlazma piramisok

Termeni si conditii

Ez a dokumentum tartalma révén harmadik fél felhasználói számára elérhetővé teszi a Shoesvision webhely (plasmathor.hu) használati feltételeire vonatkozó Szabályzatot. A Shoesvision webhelyet (plasmathor.ro) az SC. Davinci Security SRL üzemelteti, székhelye: Str. Carei nr.1, B.A11, Sector 2, Bukarest, bejegyezve a Cégjegyzékbe J40 / 4290/2013 számmal, CUI RO31449272. Az oldal használata (beleértve a hozzáférést, a navigációt és a termékek megvásárlását ezen az oldalon) a jelen dokumentumban foglalt feltételek betartásával, hallgatólagos beleegyezésével történik, az abból eredő összes hatással és következménnyel együtt.

  1. Davinci Security SRL (plasmathor.hu) rendszergazdája fenntartja a jogot, hogy a jelen szerződés tartalmát bármikor módosítsa, az azt használó személyek (a továbbiakban: „Felhasználók”) előzetes értesítése nélkül. A felhasználók állandó hozzáférést kapnak a szolgáltatások használati feltételeihez, így azokat bármikor megtekinthetik.

A OLDAL TARTALMA ÉS SZELLEMI TULAJDONJOGAI

Az oldal tartalma nem használható fel, nem reprodukálható, nem terjeszthető, továbbítható, nem jeleníthető meg a törvényileg engedélyezettől eltérő célokra. Bármilyen információ kinyerése, amelyet a magáncélú másolat törvény által szabályozott hatályán túlmenően, illetve eladás vagy licencelés céljából, a tulajdonjogok tulajdonosának előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül követ, a szerződési feltételek megsértését jelenti.

Ön beleegyezik abba is, hogy semmilyen módon nem avatkozik be az oldal biztonsági elemeibe, olyan elemekbe, amelyek megakadályozzák vagy korlátozzák a tartalom használatát, másolását, vagy olyan elemeket, amelyek megakadályozzák az oldal vagy annak tartalmának használatát.

A FOGYASZTÓK JOGAI A SZERZŐDÉS EGYOLDALÚ FELMONDÁSHOZ

Kérjük, vásárlás előtt ellenőrizze a termék specifikációit és a kompatibilitást, látogassa meg a gyártó oldalát. Kereskedelmi kapcsolatok a vevő és az SC. A Davinci Security SRL-t (plasmathor.hu) között, hivatalosan a 130/2000. számú kormányrendelet szabályozza, amely a távollevők között kötött szerződések megkötése és teljesítése során a fogyasztók védelméről szól.

A fogyasztónak joga van a vásárlástól való elállását kötbér nélkül és indoklás nélkül írásban közölni a kereskedővel a termék átvételétől, illetve szolgáltatás esetén a szerződés megkötésétől számított 10 munkanapon belül.

Az SC. A Davinci Security SRL (plasmathor.hu) adminisztrátora folyamatosan törekszik az oldalon található információk pontosságának megőrzésére, de előfordulhat, hogy azok véletlenszerű (a gyártó által figyelmeztetés nélkül módosított, vagy működési hibáktól sújtott termékek specifikációit vagy árait) tartalmaznak. Figyelem: a fotók tájékoztató jellegűek, és olyan tartozékokat is tartalmazhatnak, amelyeket az alapcsomag nem tartalmaz.

CSALÁS

A weboldal bizonyos részeinek eléréséhez és használatához szükség lehet személyes fiók létrehozására. Ön ezennel kijelenti, hogy teljes felelősséget vállal a weboldalon megnyitott fiókon keresztül végzett minden tevékenységért, és ennek megfelelően javasoljuk, hogy gondoskodjon fiókja jelszavának vagy egyéb hozzáférési adatainak biztonságáról. Ha fiókja biztonsága veszélybe kerül, haladéktalanul értesítenie kell a webhely rendszergazdáját. SC. A Davinci Security SRL (plasmathor.hu) nem vállal felelősséget azokért a károkért, amelyeket Önnek vagy harmadik feleknek okozott a fiók jogosulatlan használata miatt.

ÁRPOLITIKA

A www.plasmathor.ro oldalon feltüntetett árak lejben értendők és tartalmazzák az ÁFA-t. Az árak előzetes értesítés nélkül változhatnak. A leadott és visszaigazolt rendeléseknél az árak a megrendelés pillanatától érvényesek. A termékek vételárát bankkártyával vagy online térítheti vissza.

TERMÉKBEMUTATÓ

A termékek jellemzői, különösen a színük, ahogyan az oldalon látható, függ a monitorja tulajdonságaitól, így fennáll annak a lehetősége, hogy a termék árnyalata a valóságban eltérhet. Az oldalunkon található képek tájékoztató jellegűek.

A plasmathor.ro csapata az oldalon megjelenő képeken és a termékek leírásán keresztül igyekszik a valóságukhoz a lehető legközelebb álló képet kínálni. A látható színek azonban a használt monitor minőségétől és színbeállításaitól, valamint a szoftveres feldolgozás során végrehajtott változtatásoktól függenek. Nem vállalunk felelősséget a monitoron megjelenő kép és magának a terméknek a képe közötti esetleges eltérésekért. A talajjal érintkező cipők által okozott zajra nem vonatkozik a termék visszaküldése vagy garancia.

A cipők által keltett szag nem képezi a termék visszaküldésének vagy garanciájának tárgyát, és az adott termék gyártási folyamatából adódik.

TERMÉKEK KERESKEDELMI GARANCIÁI

A 449/2003. sz. törvény és az O.G. 21/1992 és a vásárlástól számított 30 napig érvényes.

A talált hibákat a csomag kézbesítésétől számítva a termék kézhezvételétől számított legfeljebb 24 órán belül pótolni lehet (contact@plasmathor.hu e-mail címen)

Termék áteresztőképesség:

Minden termék áteresztő.

Éppen ezért azt javasoljuk, hogy ne hordja őket esős időben vagy ne álljanak vízben.

Alkalmazandó jog

Az SC. A Davinci Security SRL (plasmathor.hu) weboldalának használatával a felhasználó elfogadja, hogy a román törvények szabályozzák a Felhasználási Feltételeket és minden olyan vitát, amely az SC. Davinci Security SRL (plasmathor.ro) felhasználói és adminisztrátorai között felmerülhet vagy munkatársai / partnerei / leányvállalatai. Esetleges konfliktusok esetén először békés úton próbálják megoldani, ha pedig a békés rendezés nem sikerül, a konfliktust a hatályos román törvények szerint bírósági úton oldják meg.

Szolgáltatás elérhetősége

Az SC. A Davinci Security SRL (plasmathor.hu) adminisztrátora fenntartja a jogot, hogy az SC A Davinci Security SRL (plasmathor.hu) webhely bármely oldalának vagy aloldalának szerkezetét és felületét módosítsa602,0, bármikor és tetszőleges szabad időintervallumban jogosult arra, hogy előzetes egyedi vagy általános értesítés nélkül ideiglenesen vagy véglegesen, részben vagy teljesen megszakítsa a jelen weboldalon keresztül a nyilvánosság számára elérhető szolgáltatásokat.

Ha bármilyen kérdése vagy aggálya van a jelen használati feltételekkel kapcsolatban, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk a kapcsolatfelvételi űrlapon vagy a contact@plasmathor.ro e-mail címen.